EURO 2016: Τραυματίες επιστρέφουν από τη Σουηδία Μπεργκ και Ντουρμάζ

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 16:35
UPD:16:38
REUTERS/RUBEN SPRICH

Ο Μάρκους Μπεργκ σε στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα των Σκανδιναβών στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2016.

A- A A+

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κληθούν να πληρώσουν το αγωνιστικό κόστος για τη συμμετοχή των Τζίμι Ντουρμάζ και Μάρκους Μπεργκ στην Εθνική Σουηδίας, που τραυματίστηκαν στο χθεσινό αγώνα των Σκανδιναβών στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής Έρικ Χάμρεν, ο ακραίος μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του μηρού (έγινε αλλαγή στο 69΄) και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι ότι θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα διάστημα 7-10 ημέρες. 

Αν επαληθευτεί η πρόγνωση ο Ντουρμάζ, που φέτος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας καθώς και σκοράρει και δημιουργεί, δεν θα είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Φάληρο, κι αυτό είναι οπωσδήποτε ένα πλήγμα για την πειραϊκή ομάδα.

Αναφορικά με τον Μπεργκ, ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού αποκόμισε ένα πρόβλημα στο μηρό και η διάγνωση για το διάστημα αποχής του είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη του Ντουρμάζ, που σημαίνει ότι είναι επίσης αμφίβολος για το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όπως είναι φυσικό, οι δύο συμπαίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν θα χρησιμοποιηθούν από τον Χάμρεν στην αναμέτρηση με τη Μολδαβία την προσεχή Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις