Σπανούλης: «Εγώ φταίω για την ήττα»

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 15:19
UPD:15:25
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Θέλω να δηλώσω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη. Η εμφάνισή μου δεν ήταν καθόλου καλή. Γενικά η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου καλά», είπε αρχικά ο «κάπτεν» των «ερυθρόλευκων».

A- A A+

«Βγήκε μπροστά» ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, και με δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στον χθεσινό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Σε μία ομολογουμένως δύσκολη στιγμή για τους Πειραιώτες, ο πρώην πια διεθνής γκαρντ αποφάσισε να σηκώσει στις πλάτες του το αρνητικό αποτέλεσμα από τον «αιώνιο» αντίπαλο και με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας της ΚΑΕ, δήλωσε ότι είναι ο υπαίτιος για το 64-70 από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο άδειο λόγω τιμωρίας, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Θέλω να δηλώσω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη. Η εμφάνισή μου δεν ήταν καθόλου καλή. Γενικά η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου καλά», είπε αρχικά ο «κάπτεν» των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, καθώς η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Πρέπει να αντιδράσουμε και με σκληρή δουλειά θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Αξίζει να επισημανθεί ότι το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων δεν είναι καθόλου μακριά. Η Α1 ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και στην 2η αγωνιστική, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν ξανά, αυτή την φορά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το ματς θα γίνει κανονικά με την παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού», που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, μετά και τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις