Μπάσκετ: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός με νίκη στο ΣΕΦ

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 23:12
UPD:23:57
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή περίοδο, καθώς νίκησε 70-64 τον Ολυμπιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την καταστροφική τέταρτη περίοδο, όταν οι "πράσινοι" τους άφησαν για έξι λεπτά χωρίς καλάθι την ώρα που εκείνοι έτρεχαν ένα σερί 15-0.

Ο Διαμαντίδης πέτυχε 13 πόντους, τους περισσότερους με βολές και ο Γιάνκοβιτς 12, ενώ για τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ήταν ο Πρίντεζης με 15 πόντους. 

Στα 3/4 του αγώνα, δηλαδή έως και τη λήξη της τρίτης περιόδου, οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, με τον Παναθηναϊκό να περνά κάποια στιγμή μπροστά με πέντε πόντους (33-38), αλλά οι καλές άμυνες των γηπεδούχων κι ένα τρίποντο του Αγραβάνη στην εκπνοή έφεραν το σκορ στο 44-44, στο 30ό λεπτό.  

Στην τέταρτη περίοδο μόνο μια ομάδα υπήρχε στο παρκέ στα έξι πρώτα λεπτά, κι αυτή ήταν οι φιλοξενούμενη. Ο Παναθηναϊκός είπε "ευχαριστώ" στα αντίπαλα λάθη και αστοχία, έφτασε στο 59-44 με σερί 15-0 και "κλείδωσε" το παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πελαγοδρομούσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις