EURO 2016: Ο Σέρχιο Ράμος νέο "θύμα" στην Εθνική Ισπανίας

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 21:27
UPD:21:29
REUTERS/ALY SONG

Ο Ράμος είχε πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα του Σεπτεμβρίου με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Ο Σέρχιο Ράμος αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για τους αγώνες στα προκριματικά του EURO 2016 με Λουξεμβούργο (9/10) και Ουκρανία (12/10), λόγω τραυματισμού στον ώμο και αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο.

Ο Ράμος είχε πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα του Σεπτεμβρίου με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και έπαιξε την Κυριακή στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, εν τούτοις δεν μπορεί να ενισχύσει τους "φούριας ρόχας" λόγω παρατεταμένου πόνου, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι η τελευταία «απώλεια» στην Εθνική, αφού είχαν προηγηθεί ο μέσος της Βιγιαρεάλ Μπρούνο Σοριάνο, ο ακραίος αμυντικός της Ρεάλ Ντάνι Καρβαχάλ και ο στόπερ της Ρεάλ Σοσιεδάδ Ινίγκο Μαρτίνεθ, όλοι με τραυματισμούς το σαββατοκύριακο σε αγώνες πρωταθλήματος!

Χθες ο ομοσπονδιακός προπονητής Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τους αντικατέστησε στην αποστολή με τους Μάριο Γκάσπαρ της Βιγιαρεάλ και το δίδυμο της Αθλέτικ Μπιλμπάο Μίκελ Σαν Χοσέ και Τσαμπιέρ Ετσέιτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις