Super League: Ισοπαλία στην Τρίπολη για Αστέρα και Πλατανιά

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 21:25
UPD:21:47
INTIME SPORTS
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά, με τις ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 6ης ημέρας στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες έχασαν βαθμούς για δεύτερη φορά στην έδρα τους, που μέχρι πέρυσι ήταν "κάστρο" για τους περισσότερους φιλοξενούμενους και δείχνουν να έχουν πρόβλημα στην ψυχολογία, καθώς όταν δεν μπορούν σε διαδοχικά παιχνίδια τους να κρατήσουν το αποτέλεσμα, το θέμα ξεφεύγει από τα όρια της σύμπτωσης, αφού επαναλαμβάνεται.

Από την πλευρά τους οι Κρήτες του Γιώργου Παράσχου έκαναν το καλύτερο φετινό παιχνίδι τους, πήραν άξια το βαθμό και θα μπορούσαν ακόμη και κάτι καλύτερο, ενώ έδειξαν με την εμφάνισή τους ότι η βαθμολογική θέση που κατέχουν και η συγκομιδή των (μόλις) δύο βαθμών, είναι κατάφωρα άδικη γι΄ αυτούς.

Ο Αστέρας μπήκε, όπως συνηθίζει, πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γιάννου, ο οποίος σκόραρε για τέταρτο συνεχή αγώνα, φτάνοντας τα 5 γκολ και τους Φορτούνη, Μάντζιο στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης: από σέντρα του Λούι ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι όμως έφτασαν γρήγορα στο 1-1, όταν στο 13ο λεπτό ο Γιακουμάκης σέντραρε και ο Μιλούνοβιτς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με κεφαλιά, νίκησε τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έχασε την μπάλα σε μια φάση που φαινόταν να ελέγχει κι εκείνη κατέληξε μέσα από τη γραμμή της εστίας. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι "άναψε" μετά στο 70΄. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η κεφαλιά του Σανκαρέ βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Πλατανιά και στην επαναφορά της ο Γιάννου δεν κατόρθωσε, με αδύναμο πλασέ, να νικήσει τον Σωτηρίου.

Στο 77΄ ο Μιλούνοβιτς έβγαλε συρτή σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους τους αμυντικούς του Αστέρα και ο Στανισλάβιεβιτς έκανε το σουτ, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σωτήρια.

Στο 85΄ ο Γιάννου έχασε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ουσιαστικά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο στο γύρισμα του Τσοκάνη και σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, για να "λαχταρήσει" τους γηπεδούχους δύο λεπτά αργότερα ο Μιλούνοβιτς, όταν με ένα δυνατό αλλά και τεχνικό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις