Super League: Στην Τρίπολη κλείνει η αυλαία

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 12:32
UPD:12:32
INTIME SPORTS/ARGYRIS MAKRIS
A- A A+

Στην Τρίπολη πέφτει απόψε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Πλατανιά στις 19:30.

Ένα παιχνίδι που σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να μη φαντάζει "εμπορικό" αλλά έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους δύο αντίπαλους, κι ας είναι διαφορετικοί οι λόγοι για τον καθένα.

Για τους φιλοξενούμενους, που με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού είναι ουραγοί, ο σκοπός είναι αυτονόητος: θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν restart στη Σούπερ Λίγκα και να μειώσουν τη διαφορά από τους προπορευόμενους.

Για τους γηπεδούχους, αντίθετα, η νίκη σημαίνει ότι θα φτάσουν στους 10 βαθμούς και θα πιάσουν στην τέταρτη θέση Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ενώ θα απέχουν μόνο ένα τρίποντο από την τρίτη ΑΕΚ.

Οι Αρκάδες όμως φέτος δεν πείθουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καθώς εμφανίζουν αγωνιστική αστάθεια και σε αντίθεση με άλλες χρονιές δέχονται εύκολα γκολ, που τους έχουν κοστίσει σε βαθμούς και ψυχολογία.

Από την άλλη, η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Αστέρας στα παιχνίδια του με τον Πλατανιά είναι εξαιρετική, αφού μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια που έχουν γίνει στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 οι Πελοποννήσιοι είχαν νικήσει με 2-1, στις 14 Μαρτίου 2013 με 3-1, στις 12 Ιανουαρίου 2014 με 3-0 και στις 4 Φεβρουαρίου 2015 με 1-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις