Πέρασε από την Ξάνθη (1-0) με Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 22:19
UPD:22:30
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Ράσμους Τελάντερ «ξόρκισε» την κακή παράδοση που έτεινε να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη και με καρφωτή κεφαλιά σε κόρνερ του Νάνο, στο 83ο λεπτό, έδωσε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη στην ομάδα του στα Πηγάδια με 1-0 και της επέτρεψε να φτάσει στην πρώτη θέση τον Ολυμπιακό, με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Σε ένα ισορροπημένο αλλά πολύ μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις και συγκινήσεις, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 32΄ σε μαρκάρισμα του Μπεργκ αλλά ο Βοσκάκης δεν συγκινήθηκε.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας του αγώνα είναι ότι ουσιαστικά η πρώτη τελική προσπάθεια έγινε στο 40΄ και ήταν ένα μακρινό σουτ του Αμπέντ που απέκρουσε εύκολα ο Τσενάμο.

Σε ανάλογους ρυθμούς κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Η ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων δεν επέτρεπε στους "πράσινους" να φτιάξουν παιχνίδι κι έτσι οι φάσεις ήταν πάλι λιγοστές.

Ο Στιλ επενέβη σωτήρια στο 66΄ σε κοντινή κεφαλιά του Βασιλακάκη, για να "απαντήσει" ο Τσενάμο στο 74΄ σε δυνατό σουτ του Καρέλη.

Τελικά τη λύση για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπεργκ να έχει πάρει "διαζύγιο" με το γκολ εδώ και αρκετούς αγώνες, έδωσε ο Τελάντερ, ο οποίος στο 83΄ σηκώθηκε εντυπωσιακά στο πρώτο δοκάρι και "υπέγραψε" την τρίτη συνεχή νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις