Θρίαμβος του Πανιώνιου στο Αγρίνιο, 5-1 τον Παναιτωλικό

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 20:06
UPD:20:19
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ένας έξοχος Πανιώνιος πέρασε επιβλητικά από το Αγρίνιο "σκορπίζοντας" με 5-1 τον Παναιτωλικό, που διασύρθηκε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική με το ίδιο σκορ (!), αφού την περασμένη εβδομάδα ήταν η Καλλονή που είχε συντρίψει τους "γαλαζοκίτρινους". 

Για τους "κυανέρυθρους" του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έφτασαν στους 10 βαθμούς παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο ως τώρα, ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη (μία έχουν στο γήπεδό τους), ενώ ο Παναιτωλικός διαθέτει από σήμερα τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 13 τερμάτων.

Ουσιαστικά αυτή η συνάντηση της 6ης αγωνιστικής κρίθηκε στα πρώτα 24 λεπτά, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει επιτύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και να προηγείται ήδη με 4-0!

Το 0-1 έγραψε στο 7΄ με ατομική προσπάθεια ο Βιγιάλμπα, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Μπουμάλ που πλάσαρε πάνω από τον Κυριακίδη για το 0-2.

Στο 15΄ ο Μπακασέτας έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε μια άμυνα που απλώς τον κοιτούσε και με δυνατό σουτ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 24΄ ο Μπουμάλ και πάλι, με πέναλτι αλά Πανένκα σε χέρι του Κάπελ, έκανε το 0-4.

Ο Πανιώνιος έπαιζε πια μόνος στο γήπεδο και αν οι παίκτες του δεν ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, προεξάρχοντος του Καραμάνου, το εύρος στο σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μειώσουν στο 65ο λεπτό με πέναλτι που έκανε ο Βιγιάλμπα στον Παπάζογλου κι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιγιαφάνες, αλλά στο 83΄ ήταν η σειρά του Ιρανού Ανσαριφάρντ να ανοίξει... λογαριασμό στη Σούπερ Λίγκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5, ύστερα από "στραβοκλωτσιά" του Μπουμάλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις