Μ.Σίλβα: «Πάμε στην Τούμπα για να νικήσουμε»

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 21:23
UPD:21:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για το μεγάλο ματς με το «δικέφαλο» και τόνισε ότι η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη κι έτοιμη για να πάρει τη νίκη μέσα στην Τούμπα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το ενδεχόμενο να επιφέρει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το μεγάλο ματς με το «δικέφαλο», τόνισε ότι η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη κι έτοιμη για να πάρει τη νίκη μέσα στην Τούμπα.

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά εμείς πάμε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά μόνο η νίκη. Πάμε προετοιμασμένοι, με όλο το σεβασμό στον αντίπαλό μας, με μοναδικό στόχο τη νίκη», επισήμανε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, είναι ομάδα η οποία σίγουρα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Δε θα είναι εύκολο για εμάς. Διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες, κάτι που μετράει πολύ στην επίθεση. Στην έδρα του είναι αρκετά επιθετικός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τα δικά μας θετικά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μία έδρα όπου θα επικρατεί πολύ θερμή ατμόσφαιρα.»

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα κι αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο «Εμιρέιτς», ο Σίλβα δεν απέκλεισε τίποτα: «Στο μυαλό μου έχω τον αντίπαλο και βάσει του αντιπάλου προσπαθώ να προσαρμόσω την ομάδα. Πήγαμε στο Λονδίνο με τελείως διαφορετική ομάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε διαφορετική στρατηγική για κάθε παιχνίδι και για κάθε αντίπαλο. Ίσως, λοιπόν, δούμε τελείως διαφορετικούς παίκτες. Και σίγουρα θα δούμε τελείως διαφορετικό το στήσιμο της ομάδας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις