Τούντορ: Καλό αποτέλεσμα

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 00:56
UPD:01:04
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα. Η Μπορούσια είναι καλύτερη ομάδα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές σπορ, επειδή δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Ο αντίπαλος κυριάρχησε, αλλά δεν νίκησε. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος» είπε ο Κροάτης προπονητής.

A- A A+

Ικανοποιημένος ήταν με την ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ ο Ιγκόρ Τούντορ, και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

«Είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα. Η Μπορούσια είναι καλύτερη ομάδα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές σπορ, επειδή δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Ο αντίπαλος κυριάρχησε, αλλά δεν νίκησε. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος» είπε ο Κροάτης προπονητής στην κάμερα του OTE TV.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, από την πλευρά του, τόνισε ότι «θεωρώ πως παίξαμε καλά. Το γκολ της Ντόρτμουντ ήταν πολύ τυχερό. Δικαιούμασταν τη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλά. Κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι πολύ καλός και ο ένας βαθμός, αλλά στο τέλος του αγώνα ήμασταν απογοητευμένοι. Παίξαμε σαν ομάδα και στο επόμενος ματς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε: «Ατυχήσαμε στη φάση της Ντόρτμουντ. Αν λέγαμε πριν από το ματς ότι θα πάρουμε ισοπαλία, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όμως τώρα είμαι δυσαρεστημένος. Η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα. Στεναχωριέμαι όμως για το αποτέλεσμα. Στο ματς στις 22 Οκτωβρίου θα πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία για να ελπίζουμε σε πρόκριση». 

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, επισήμανε ότι «η Ντόρτμουντ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε το παιχνίδι μας για 75 λεπτά. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε πόσο ποιοτικούς και σπουδαίους παίκτες έχει η Ντόρτμουντ. Αν τους δίναμε χώρο θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και να δούμε το επόμενο ματς με την Κράσνονταρ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις