Φορτούνης: Βλέπουμε τη δεύτερη θέση

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 01:02
UPD:01:29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Κώστας Φορτούνης.

A- A A+

Κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν το χτύπημα κόρνερ του Κώστα Φορτούνη στη φάση του 1-2, αφού όπως είπε ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού είχε δει τη λάθος θέση του Οσπίνα και σκέφτηκε να δοκιμάσει να τον αιφνιδιάσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Βοήθησα και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Το σκέφτηκα πριν εκτελέσω το κόρνερ, γιατί είδα τον Οσπίνα να είναι προς τα έξω. Τελικά μπήκε» είπε ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός

Όσο για τη σημασία της νίκης; «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες του Ολυμπιακού εκτός έδρας. Βρήκαμε χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, όμως δεν τελείωσε ακόμα τίποτα, έχουμε άλλα τέσσερα ματς. Με αυτό το διπλό, όμως, κοιτάζουμε πλέον για τη δεύτερη θέση» είπε.

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο που κυνηγάει τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Κοιτάμε όμως κάθε ματς χωριστά» συμπλήρωσε ο Φορτούνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις