Καμπιάσο: Κανένας δεν προκρίθηκε με τρεις βαθμούς

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 01:01
UPD:01:11
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

O πιο έμπειρος, με διαφορά από τον δεύτερο μάλιστα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός άσος εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στον οποίο παρά τα 35 χρόνια του διάνυσε 11 χιλιόμετρα!

«Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω καμία ομάδα να έχει περάσει με τρεις βαθμούς. Συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Μας φέρνει σε μια καλή κατάσταση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη» είπε με νόημα ο "εγκέφαλος" του Ολυμπιακού.

«Ήρθαμε στην έδρα της Άρσεναλ για να παίξουμε μπάλα και όχι να κλειστούμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα που θέλαμε από την πρώτη στιγμή να κάνουμε. Αυτό ήταν το μυστικό, ότι δεν ήρθαμε να παίξουμε άμυνα αλλά και να κυνηγήσουμε και επιθετικά ό,τι μπορούμε. Προσπαθήσαμε όχι μόνο να παίξουμε άμυνα αλλά και να σκοράρουμε» πρόσθεσε

«Σκοράραμε τρία γκολ. Αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα. Έμαθε ο Ολυμπιακός να υποφέρει κι εμείς μάθαμε να θυσιάζουμε πράγματα ο ένας για τον άλλο. Είναι μια νίκη όλης της ομάδας, μια μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Αγγλία» συμπλήρωσε ο Καμπιάσο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις