Super League: Για το απόλυτο με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 09:01
UPD:09:11
ACTION IMAGES

Εκτός από τον αγώνα, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 5ης ημέρας της Super League, περιλαμβάνει άλλα δύο παιχνίδια.

A- A A+

Με αποκλειστικό στόχο να κάνει το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, υποδέχεται απόψε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός (20:30).

Τέσσερα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς με την Αρσεναλ στο Βόρειο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Champions League, οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στο Καραϊσκάκη την ομάδα της Ηπείρου για την 5η αγωνιστική της Super League. Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν έχουν στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι», έτσι ώστε να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να παραταχθούν στο «Εμιρέιτς» με τη ψυχολογία στα ύψη.

Εκτός των «μόνιμων» απόντωνς, Τσόρι Ντομίνγκες, Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Ντα Κόστα, ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε από την αποστολή και τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, για να πάρει... ανάσες και να είναι πανέτοιμος για τη μάχη με τους «κανονιέρηδες». Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Σαλίνο, που ήταν πολύ καλός με τη Μπάγερν.

Εκτός από τον αγώνα, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 5ης ημέρας της Super League, περιλαμβάνει άλλα δύο παιχνίδια. Η «αυλαία» θα ανοίξει στη Μυτιλήνη, όπου η Καλλονή θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη εφετινή της νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (16:00), ενώ στις 18:15, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο «Καυτανζόγλειο» τη Ξάνθη, με στόχο να πανηγυρίσει το πρώτο εφετινό του «τρίποντο» στην Θεσσαλονίκη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις