Ολυμπιακός: Εκτός με ΠΑΣ και ο Ελαμπντελαουΐ

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 15:05
UPD:15:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νοκ άουτ από το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, αποφάσισε να ξεκουράσει τον δεξιό μπακ της ομάδας προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και στην θέση του αναμένεται να ξεκινήσει ο Σαλίνο.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο. Ο στόχος στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League είναι η διατήρηση του απόλυτου που έχει έως τώρα η ομάδα και παράλληλα θα επιδιώξει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα και Ντομίνγκες. Ο τελευταίος ανέβασε ρυθμό, δουλεύοντας στο γήπεδο και με μπάλα, αλλά ακόμη είναι νωρίς να ειπωθεί εάν έχει ελπίδες για να ακολουθήσει την αποστολή στο Βόρειο Λονδίνο. Εκτός από τους προαναφερθέντες, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μανιάτης και Γούτας, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, συν τους Πουλίδο, Γιαννιώτα και Τζανδάρη για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη είναι η ακόλουθη: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις