Ενημερωτική σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών

Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για την τρέχουσα υπηρεσιακή κατάσταση
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 18:13
UPD:18:17
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για την τρέχουσα υπηρεσιακή κατάσταση των διευθύνσεων της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου και για τις εκκρεμότητες που η πολιτική ηγεσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ενημερωτική σύσκεψη διεξήχθη σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τη συμμετοχή του υπουργού, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για την τρέχουσα υπηρεσιακή κατάσταση των διευθύνσεων της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου και για τις εκκρεμότητες που η πολιτική ηγεσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο υπουργός εξέφρασε την επιθυμία του για συνεχή ενημέρωση και συνεργασία των συναρμόδιων υπηρεσιών και διαβεβαίωσε ότι η πολιτική ηγεσία θα αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια που θα έχει ως στόχο την άρση των δυσλειτουργιών και την επίλυση των προβλημάτων με απώτερο σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής ΑνασυγκρότησηςΓιάννης Μπαλάφας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή