Super League: Επιστροφή στις νίκες για Αστέρα, 2-1 τον Πανιώνιο

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 20:08
UPD:20:19
INTIME SPORTS

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε του Πανιωνίου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και «γεύθηκε» τη χαρά του τρίποντου για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα και το «διπλό» στην Κομοτηνή, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έμεινε στις δύο νίκες με Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν «εκρηκτικό» από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Γιάννου να γίνεται τελικός παραλήπτης όλων των προσπαθειών της ομάδας του και να απειλεί με σουτ στο 6΄ και στο 8΄, πριν ανοίξει τελικά το σκορ στο 10΄ με το τρίτο τέρμα του στη φετινή Λίγκα.

Στο σημείο εκείνο ο Σκούρτης έκανε ωραία ενέργεια, μάζεψε πάνω του όλη την «κυανέρυθρη» άμυνα και έστρωσε στο ύψος της περιοχής στον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0 απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Πριν καλά-καλά καταλάβουν τι συνέβη, οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν να χάνουν 0-2 στο 12ο λεπτό, με τον Σκούρτη και πάλι να δημιουργεί και τον Δημούτσο να «εκτελεί» τον Παπαδόπουλο με πανομοιότυπο τρόπο, σε ένα παιχνίδι που διεξαγόταν υπό καταρρακτώδη βροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, που κρατούσε παθητικό ρόλο, μείωσε αναπάντεχα σε 1-2 στο 27΄: αρχικά ο Σανκαρέ δεν κατάφερε να διώξει καλά την μπάλα και στη συνέχεια ο Γκοϊάν επενέβη στο γύρισμα του Οικονόμου κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοζίτσκι.

Στο 64΄ο Χατζηησαΐας έκανε πέναλτι τραβώντας παρατεταμένα τη φανέλα του Σανκαρέ, που βρέθηκε στο έδαφος σε εκτέλεση φάουλ, αλλά η σφυρίχτρα του Κουκουλάκη ουδέποτε ακούστηκε σε αυτή τη φάση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ στο 86΄ η ωραία ατομική προσπάθεια του Δημούτσου κατέληξε σε κόρνερ μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου, στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις