Νέα εκτός έδρας "τριάρα" η Μπάγερν

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 18:47
UPD:18:53
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα του Φαλήρου απέναντι στον Ολυμπιακό και παρότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε σήμερα εκτενές ροτέισον, η Μπάγερν πέρασε άνετα από δεύτερη στη σειρά αντίπαλη έδρα με το ίδιο σκορ, επικρατώντας 3-0 της Ντάρμσταντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας είχε εκτός ενδεκάδας τους Μίλερ (έπαιξε αλλαγή), Τσάμπι Αλόνσο και Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ ο Λεβαντόφσκι ήταν εκτός αποστολής, αλλά το πληρέστατο ρόστερ των Βαυρών δεν επέτρεψε να φανούν οι απουσίες, ενώ και οι γηπεδούχοι δεν είχαν το παιχνίδι στη λίστα των αγώνων "ζωής και θανάτου".

Από εκεί και ύστερα η πέρυσι κραταιά και συμμετέχουσα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ Γκλάντμπαχ "βυθίζεται" όλο και περισσότερο, καθώς έχασε και στο "Ρέιν Ένερτζι Στάντιον" της Κολωνίας από τα "κριάρια" (1-0) και δεν έχει ούτε ένα βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια!

Έκπληξη στη Βρέμη, όπου με γκολ από πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίνγκολσταντ έφυγε με νίκη επί της Βέρντερ, ενώ η Κυπελλούχος Βόλφσμπουργκ νίκησε τη Χέρτα με 2-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης με 11 βαθμούς.

Αναλυτικά: 

  • Κολωνία-Γκλάντμπαχ 1-0 (64΄ Μοντέστ)
  • Αμβούργο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0
  • Ντάρμσταντ-Μπάγερν Μονάχου 0-3 (20΄ Βιδάλ, 62΄ Κομάν, 63΄ Ρόντε)
  • Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 2-0 (76΄, 88΄ πεν. Ντοστ)
  • Βέρντερ Βρέμης-Ίνγκολσταντ 0-1 (90΄+ πεν. Χάρτμαν) 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις