Φ. Γεννηματά: Χρειάζεται κυβέρνηση με ορίζοντα το 2019

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 22:28
UPD:22:29
INTIME NEWS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι ήταν «καταστροφικοί» οι χειρισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε Παιδεία και Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, ενώ παρατήρησε ότι η χώρα αποκτά κουλτούρα συνεργασίας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Κακώς το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της κυβέρνησης Σαμαρά» επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ υπογράμμισε ότι χρειάζεται κυβέρνηση με ορίζοντα το 2019.

Η κ. Γεννηματά εξήγησε ότι αποφεύχθηκε το Grexit, αλλά είναι ανηφορικός ο δρόμος, ενώ στάθηκε στη ανάγκη η νέα κυβέρνηση να έχει ευρύτατη λαϊκή υποστήριξη.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα, ενώ χρειάζεται κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, με συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ. «Το λέγαμε από το 2012» συμπλήρωσε και τόνισε ότι ο λαός θα επιβάλει τη συνεργασία.

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνδυάσει επιχειρηματικότητα και κοινωνικό κράτος» ανέφερε εν συνεχεία, ενώ εκτίμησε ότι «ο εναλλακτικός δρόμος που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει».

Όπως εξήγησε, χρειάζεται αλλαγή του εκλογικού νόμου για να σταματήσει ο δεύτερος να δραπετεύει από τις ευθύνες του, ενώ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «να καταλάβει ότι οι ιδεοληψίες και εμμονές οδηγούν σε αδιέξοδο».

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι ήταν «καταστροφικοί» οι χειρισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε Παιδεία και Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, ενώ παρατήρησε ότι η χώρα αποκτά κουλτούρα συνεργασίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή