Σ. Βούλτεψη: Δεν έχουν τέλος τα ψέματα και οι αλχημείες του ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 12:44
UPD:12:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Όπως επισημαίνει η κ. Βούλτεψη (φωτ. αρχείου) «επί ημέρες βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό με σποτάκια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, διαφημίζοντας ανύπαρκτους αριθμούς πολιτών που επωφελήθηκαν». 

A- A A+

Για «εκστρατεία ψεύδους» μέσα από τα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Σ. Βούλτεψη.

Όπως επισημαίνει η κ. Βούλτεψη «επί ημέρες βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό με σποτάκια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, διαφημίζοντας ανύπαρκτους αριθμούς πολιτών που επωφελήθηκαν». Σύμφωνα όμως με την ίδια, η Κουμουνδούρου «αυτοδιαψεύδεται» αποκαλύπτοντας τις «αλχημείες» της μέσα από το σχέδιο προγράμματος που έδωσε χθες στη δημοσιότητα:

«Στα σποτάκια τους λένε: Δωρεάν ρεύμα σε 212.216, αποφεύγοντας να μας πουν αν πρόκειται για νοικοκυριά ή για άτομα. Στο πρόγραμμά τους υπάρχει ο πραγματικός αριθμός: 89.288. Από πού προκύπτει ο αριθμός 212.216; Μα, όπως αποφάσισαν να μας πουν (στο πρόγραμμα που δεν διαβάζει κανείς και όχι στα σποτάκια που τα είδαν όλοι) από τον αριθμό των μελών των οικογενειών των δικαιούχων», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Το ίδιο, όπως τονίζει συμβαίνει και με την κάρτα σίτισης: «Στα σποτάκια διαφημίζουν κάρτα σίτισης σε 349.826. Στο πρόγραμμα αναφέρουν 145.359 δικαιούχους και 349.826 μέλη οικογενειών. Με τη διαφορά ότι στο σποτάκι άφηναν να εννοηθεί ότι εξέδωσαν 349.826 κάρτες σίτισης».

«Αλχημείες» καταγγέλλει η κ. Βούλτεψη και στο θέμα της φορολόγησης των αγροτικών αποζημιώσεων και επιδοτήσεων: «Στο σποτάκι τους διαφημίζουν ‘αφορολόγητο αποζημιώσεων και επιδοτήσεων έως και 12.000 ευρώ’. Εδώ, έχουμε να κάνουμε με την καλύβα του χότζα: Αφού για πρώτη φορά φορολογούνται οι αγροτικές επιδοτήσεις ασχέτως ύψους, ο ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει ότι… δεν φορολογούνται οι άνω των 12.000», αναφέρει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, «λέει τα ψέματα κραυγάζοντας και κρύβει την αλήθεια στα σχοινοτενή προγράμματά του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή