Π. Καμμένος: Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει εάν την Δευτέρα θα επιστρέψω στο υπουργείο Άμυνας

Εξέφρασε την αντίθεσή του στην εμπλοκή του στρατού στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 18:35
UPD:18:39
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε παράλληλα, την αντίθεσή του στην εμπλοκή του στρατού στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

A- A A+

Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει εάν την Δευτέρα θα επιστρέψω στο υπουργείο Άμυνας, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Kranos.gr».

Ερωτηθείς για τη θητεία του στο υπουργείο, υποστήριξε ότι «παρότι ανέλαβα σε δύσκολες συνθήκες πιστεύω ότι η θέση αυτή ταίριαζε απλώς σε έναν πολιτικό ο οποίος αγαπάει την πατρίδα του, σέβεται το αυτοδιοίκητο και την ιστορία του στρατεύματος».

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε παράλληλα, την αντίθεσή του στην εμπλοκή του στρατού στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. «Αν έχω την πολιτική ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν θα επιτρέψω ούτε παραχώρηση στρατιωτικών περιοχών, ούτε την εμπλοκή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων» εξήγησε, επικαλούμενος το Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, επικαλούμενος ως παράδειγμα την παρουσία μονάδων καταδρομών στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις φυλάσσουν τα εξωτερικά σύνορα, εξασφαλίζουν την ασφάλεια των κατοίκων στο εσωτερικό, έσπευσε να διευκρινίσει.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή