Super League: Ο Πανιώνιος σταμάτησε (1-0) τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 22:22
UPD:22:40
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Πανιώνιος δημιούργησε την έκπληξη της 3ης αγωνιστικής, καθώς υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Οι "κυανέρυθροι" έπαιξαν έξυπνα, ήταν ανταγωνιστικοί και έφτασαν στη δεύτερη κατά σειρά νίκη τους, μετά το "διπλό" στο "Καυτανζόγλειο", ενώ οι "πράσινοι" προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και βρίσκονται πια στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -1 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησε με καλή κυκλοφορία και γρήγορες εναλλαγές να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, αλλά αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Καρέλη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου στο 11΄, ο Παναθηναϊκός δεν προβλημάτιζε το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι γηπεδούχοι έριξαν... "προειδοποιητική βολή" στο 30ό λεπτό, όταν ο Στιλ έπεσε στη γωνία του για να βγάλει το ωραίο τεχνικό σουτ του Οικονόμου, αλλά ήταν ο ίδιος που καταδίκασε σε ήττα την ομάδα του τρία λεπτά αργότερα, όταν από κακό υπολογισμό σε εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα η μπάλα ξέφυγε από την αγκαλιά του (!) και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 48΄ οι "πράσινοι" ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Ταυλαρίδη, στο 55΄ το δυνατό σουτ του Καλτσά πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 75΄ ο μακρινός "κεραυνός" του Ζέκα συγκλόνισε το δοκάρι των Νεοσμυρνιωτών, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι είχε γίνει πια αρκετά ανοιχτό, αφού ο Πανιώνιος βρήκε χώρους για αντεπίθεση.

Στο 82΄ ο Μπουμάλ νικήθηκε από τον Στιλ στο μεταξύ τους τετ α τετ, με τον βοηθό να έχει σηκώσει λανθασμένα το σημαιάκι του, ενώ στο 89΄ ο Παπαδόπουλος κράτησε το αποτέλεσμα αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Καλτσά και στις καθυστερήσεις, ύστερα από σέντρα του Πράνιτς στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπεργκ με κεφαλιά έστειλε από κοντά την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις