Super League: «Ατρόμητη» (0-1) στο Περιστέρι η Ξάνθη

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 20:13
UPD:20:40
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Ξάνθη έβαλε τέλος στο σερί των δύο νικών με το οποίο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε της ομάδας των δυτικών προαστίων 1-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν το αήττητο που διατηρούσαν στην έδρα τους επί 35 αγώνες!

Για το ακριτικό συγκρότημα, που απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι επί των ημερών του Ράσβαν Λουτσέσκου έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις πιο σκληροτράχηλες και ρωμαλέες ομάδες της κατηγορίας, ήταν η πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ενώ μετρά και δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Ξάνθη με την άριστη ανασταλτική λειτουργία της δεν επέτρεπε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Τσέναμο.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν στο 10΄ με αυτογκόλ του Μπιτόλο σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Γκορμπούνοφ πρόλαβε να αποκρούσει την τελευταία στιγμή και να αποσοβήσει το αυτογκόλ.

Στο 24΄ ο Ατρόμητος έχασε σπάνια ευκαιρία, τη μεγαλύτερη στο παιχνίδι, όταν στη σέντρα του Μαρσελίνιο ο Ναπολεόνι έπιασε την κεφαλιά και πάνω στη γραμμή απέκρουσε ως επί μηχανής Θεός ο Φλίσκας, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ιταλός και πάλι έκανε την προβολή, αλλά ο Καρυπίδης έδιωξε ξανά πάνω στη γραμμή!

Τελικά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στην ίδια εστία, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο: στο 57΄ ο Σολτάνι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών στη σέντρα του Γουάλας και με προβολή έγραψε το 0-1.

Από εκεί και ύστερα ο Λε Ταλέκ αποδείχθηκε "μοιραίος" για τον Ατρόμητο, καθώς στο 59΄ ο Γάλλος επιθετικός κατέβασε υπέροχα την μπάλα αλλά αστόχησε απέναντι στον Τσέναμο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βασιλακάκης έβγαλε τον Καπετάνο μόνο απέναντι στο τέρμα αλλά εκείνος σούταρε πάνω στον Γκορμπούνοφ!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις