Αλ. Τσίπρας: Να γκρεμίσουμε τις παράγκες του χθες

Προεκλογική ομιλία στα Ιωάννινα
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 20:57
UPD:11/09/2015 12:49
INTIME NEWS/Andrea Bonetti

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τη προεκλογική του εκστρατεία.

A- A A+

Πρέπει να γκρεμίσουμε τις παράγκες του χθες, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στα Ιωάννινα.

Πρέπει να κλείσουμε όλες τις πληγές του χθες και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος, υπερθεμάτισε ο κ. Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι μόνο εκπρόσωπος του σκληρού συντηρητικού λόμπι, αλλά και της καθυστέρησης, της φθοράς, της διαπλοκής και των σκανδάλων» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερθείς στο ζήτημα του χρέους, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε στους δανειστές τη διαπραγμάτευση για τη μείωση του. «Εμείς ανοίξαμε το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων και βάλαμε φρένο στους πλειστηριασμούς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, εκτίμησε ότι η Ν.Δ. προτάσσει την επιθυμία σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να θολώσει τα νερά. «Δεν την πιστεύει και ας μιλάει γι’ αυτήν» διευκρίνισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα, την εφαρμογή της συμφωνίας με όρους μάχης και τις αλλαγές που χρειάζεται  η κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι «για την Αριστερά, η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός». Για μας, συνέχισε, η διακυβέρνηση σημαίνει όχι, σύνταξη εγκυκλίων, εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, λαφυραγώγηση του κράτους, ρουσφέτι και κομματισμό.

«Διακυβέρνηση για μας σημαίνει αγώνας από καλύτερες θέσεις, αλλά πάντα με καλύτερους στόχους , να αλλάξουμε όσα στοιχειώνουν την κοινωνία και την πατρίδα μας» διευκρίνισε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή