Ποδόσφαιρο: Η Βραζιλία "χόρεψε" τις ΗΠΑ

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 13:03
UPD:13:06
REUTERS/UESLEI MARCELINO
A- A A+

Αρκετοί ενδιαφέροντες φιλικοί αγώνες διεξήχθησαν στις ΗΠΑ, καθώς οι ομάδες της αμερικανικής ηπείρου προετοιμάζονται για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Στο Φόξμπορο, η Εθνική Βραζιλίας έπιασε εξαιρετική απόδοση και συνέτριψε τις Ηνωμένες Πολιτείες με 4-1 ενώπιον 40.000 θεατών. Το συγκρότημα του Κάρλος Ντούνγκα σκόραρε με τους Χουλκ (9΄), Νεϊμάρ (51΄, 67΄ πέναλτι) και Ραφίνια (65΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90ό λεπτό με τον Γουίλιαμς.

Αργεντινή και Μεξικό αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Άρλινγκτον των ΗΠΑ, με την "αλμπισελέστε" να σώζει το γόητρό της προς το τέλος, καθώς αν και είχε βρεθεί να χάνει 0-2 από τα γκολ των Τσιτσαρίτο (19΄) και Ερέρα (70΄), ισοφάρισε με τους Αγουέρο (84΄) και Μέσι (88΄).

Στο Χάρισον, επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, Περού και Κολομβία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Η Κολομβία άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Μπάκα, για να ισοφαρίσουν οι Περουβιανοί στις καθυστερήσεις με τον Φαρφάν.

Η Κόστα Ρίκα νίκησε 1-0 την Ουρουγουάη στην πρωτεύουσα της χώρας, Σαν Χοσέ, με σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη συνάντηση τον αρχηγό της Μπράιαν Ρουίς, στο 8ο λεπτό, ο οποίος έδωσε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από 11 παιχνίδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις