Π. Σκουρλέτης: Το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας απομακρύνεται

«Έχουμε την ανάγκη για ένα παράλληλο πρόγραμμα»
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 22:30
UPD:22:31
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης (φωτ. αρχείου), επικαλούμενος ως παράδειγμα το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, του δημόσιου χρέους και της πρώτης κατοικίας.

A- A A+

Το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας λόγω της αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως απομακρύνεται, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Αν και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, ο κ. Σκουρλέτης τάχθηκε εναντίον της συγκρότησης μίας οικουμενικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους σχήματα είναι επιζήμια.

«Έχουμε την ανάγκη για ένα παράλληλο πρόγραμμα» συνέχισε, τονίζοντας την ανάγκη η συμφωνία να εφαρμοστεί με τον λιγότερο κοινωνικά επώδυνο τρόπο.

Όπως εξήγησε, η συμφωνία σε πολλά σημεία έχει μία διλημματική προσέγγιση, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από ποιόν θα την διαχειριστεί.

Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης, επικαλούμενος ως παράδειγμα το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, του δημόσιου χρέους και της πρώτης κατοικίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή