Ελληνικός Χρυσός: Εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα τη νομιμότητα

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 19:50
UPD:19:52
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η «Ελληνικός Χρυσός» υποστηρίζει ότι εφαρμόζει απαρέγκλιτα τη νομιμότητα και εκπληρώνει πλήρως όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της.

A- A A+

«Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Τσίπρα, ότι οι επενδύσεις πρέπει να σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και την εργασιακή νομοθεσία, κάτι που εμείς στην Ελληνικός Χρυσός αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Η «Ελληνικός Χρυσός» υποστηρίζει ότι εφαρμόζει απαρέγκλιτα τη νομιμότητα και εκπληρώνει πλήρως όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της ενώ χαρακτηρίζει «ανυπόστατα μυθεύματα για τα οποία έχει αποφανθεί κατ' επανάληψη το Συμβούλιο της Επικρατείας» τα περί μη τήρησης των υποχρεώσεων.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «είμαστε μία δύναμη που δίνουμε μεγάλη σημασία η ανάπτυξη να γίνεται με κανόνες. Σεβασμό στο περιβάλλον και το εργασιακό δίκαιο. Θέλουμε τις επενδύσεις αλλά οι επενδυτές να σέβονται τους νόμους».

Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, οι δραστηριότητες πρέπει να συνεχίσουν, στον βαθμό όμως που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. «Σεβόμαστε τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους της Χαλκιδικής και όχι μόνο που θέλουν να ζουν σε υγιές περιβάλλον», πρόσθεσε.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή