Ιντέγε: Νέα αρχή για μένα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 16:08
UPD:16:09
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε φιλοξένησε το BBC με την ευκαιρία της μεταγραφής του Νιγηριανού επιθετικού από τη Γουέστ Μπρομ στον Ολυμπιακό, με τον 27χρονο επιθετικό να κάνει λόγο για νέο ξεκίνημα, σε μια ομάδα που κατακτά συνεχώς τίτλους.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο άμεσος στόχος μου είναι να παίζω συχνά και να δουλεύω σκληρά για την ομάδα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα και το γεγονός ότι πηγαίνω σε έναν σύλλογο που κερδίζει συνεχώς τίτλους με γεμίζει με αυτοπεποίθηση» τόνισε ο Αφρικανός.

«Το να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή και μετά την εμπειρία που είχα στη διοργάνωση με την Ντιναμό Κιέβου είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να αγωνιστώ. Όλοι με υποδέχτηκαν θερμά κι αυτό με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου» συνέχισε ο Ιντέγε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. 

Όπως ήταν φυσικό, ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το πέρασμά του από τον αγγλικό σύλλογο. «Αν και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα σχεδιάσει, το κλαμπ και οι οπαδοί στάθηκαν στο πλευρό μου κι αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι στη Γουέστ Μπρομ το καλύτερο. Η προσοχή μου τώρα στρέφεται στο να πετύχω με τον Ολυμπιακό», απάντησε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις