Βεργέτης: Πολύ καλοί Ερνάνι, Ιντέγιε και κλάση ο Καμπιάσο

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 18:07
UPD:18:12
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Με δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι «έχουμε πληγωθεί πολύ, είχαμε χάσει τον Ντε Μπλάσις, τον Ουσέρο, τώρα τον Μπαράλες... Το θέμα είναι η ομάδα να μην εξαρτάται από πρόσωπα. Είναι κάτι που έχει καταφέρει ο Αστέρας και θα συνεχίσει να τα καταφέρνει ο Αστέρας, ανεξάρτητα ποιος θα είναι προπονητής».

A- A A+

"Πληγωμένος" από την απώλεια ποδοσφαιριστών όπως οι Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα αναπληρώσει τα κενά που δημιούργησε η αποχώρηση μονάδων όπως ο Μπαράλες και με πολύ καλή άποψη για τους Καμπιάσο, Ιντέγε, Ερνάνι του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά τη σημερινή φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τους "ερυθρόλευκους".

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι «έχουμε πληγωθεί πολύ, είχαμε χάσει τον Ντε Μπλάσις, τον Ουσέρο, τώρα τον Μπαράλες... Το θέμα είναι η ομάδα να μην εξαρτάται από πρόσωπα. Είναι κάτι που έχει καταφέρει ο Αστέρας και θα συνεχίσει να τα καταφέρνει ο Αστέρας, ανεξάρτητα ποιος θα είναι προπονητής».

Παράλληλα, χαρακτήρισε επιτυχημένο το σημερινό αγώνα. «Σκέφτηκα όταν έγινε η πρόταση για το φιλικό με τον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για μια ομάδα πολύ δυνατή, που θα μας επιτρέψει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Πήγε πολύ καλά, ήταν ένα πετυχημένο φιλικό, παρά την υψηλή θερμοκρασία. Είδαμε κατάματα αυτά που προετοιμάζουμε στις προπονήσεις, να βγαίνουν και στο γήπεδο, και τακτικά και στις θέσεις που βάλαμε τους παίκτες».

Όσο για την εικόνα του Ολυμπιακού; «Μου άρεσε πολύ. Οι πιτσιρικάδες, ειδικά δύο παιδιά με εντυπωσίασαν. Τα δύο νέα πρόσωπα έδειξαν πολύ καλά ατομικά στοιχεία. Ξέρουν τις θέσεις, πώς θα κινηθούν. Ο Ερνάνι έδειξε ότι διαθέτει υψηλή ταχύτητα και καλή τεχνική. Ο Ιντέγιε έδειξε ότι μπορεί να γεμίσει την περιοχή, να υποδέχεται την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, φυσιολογικά θέλουν χρόνο για να ενταχθούν στο σύνολο της ομάδας».

Για την ποιότητα του Καμπιάσο ουδείς λόγος, αφού όπως είπε ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός «σε αυτούς τους παίκτες κοιτάζω την ταχύτητα των αποφάσεών τους. Έπαιζε με τη μία, "φωτογράφιζε" το γήπεδο, ήξερε από πριν πού θα δώσει την μπάλα. Παίζει πολύ κάθετο ποδόσφαιρο που θα ανεβάσει ταχύτητα τον Ολυμπιακό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις