Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 19:08

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2015.

Το πιο... μαλλιαρό πρόβατο του κόσμου. Το εικονιζόμενο πρόβατο που ονομάζεται Κρις, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες λίγο έξω από την Καμπέρα, στην Αυστραλία. Πρόκειται για το πιο μαλλιαρό πρόβατο που έχει βρεθεί ποτέ, καθώς το βάρους του μαλλιού του αγγίζει τα 40 κιλά. Σήμερα το πρόβατο κουρεύτηκε, καθώς το βάρος που μετέφερε αποτελούσε κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή. Η φωτογραφία λήφθηκε νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν το κούρεμα.
REUTERS / HANDOUT

Το εικονιζόμενο πρόβατο που ονομάζεται Κρις, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες λίγο έξω από την Καμπέρα, στην Αυστραλία. Πρόκειται για το πιο μαλλιαρό πρόβατο που έχει βρεθεί ποτέ, καθώς το βάρους του μαλλιού του αγγίζει τα 40 κιλά. Σήμερα το πρόβατο κουρεύτηκε, καθώς το βάρος που μετέφερε αποτελούσε κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή. Η φωτογραφία λήφθηκε νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν το κούρεμα.

Απεργία στην Καλκούτα. Ινδοί οδηγοί λεωφορείων κάνουν μπάνιο στο Barabazar, στη διάρκεια 24ωρης γενικής απεργίας που πραγματοποιούν στην Καλκούτα.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Ινδοί οδηγοί λεωφορείων κάνουν μπάνιο στο Barabazar, στη διάρκεια 24ωρης γενικής απεργίας που πραγματοποιούν στην Καλκούτα.

Κίνα: 70 χρόνια από τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Στρατιωτικές επιδείξεις με αφορμή των εορτασμό των 70 χρόνων από τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στην Κίνα.
 
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Στρατιωτικές επιδείξεις με αφορμή των εορτασμό των 70 χρόνων από τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στην Κίνα.
 

Η τριήρης «Ολυμπία» στο πάρκο Ναυτικής Παράδοσης. Στιγμιότυπο από τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται στην τριήρη «Ολυμπία», στο πάρκο Ναυτικής Παράδοσης.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται στην τριήρη «Ολυμπία», στο πάρκο Ναυτικής Παράδοσης.

Πρωινή γυμναστική στη Βουλιαγμένη. Στιγμιότυπο από την παραλία της Βουλιαγμένης.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την παραλία της Βουλιαγμένης.

Χάος στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης. Ένας άνδρας προσπαθεί να τραβήξει ένα μικρό αγόρι μέσα σε τρένο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης.
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Ένας άνδρας προσπαθεί να τραβήξει ένα μικρό αγόρι μέσα σε τρένο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης.

Υεμένη: Στον απόηχο της επίθεσης αυτοκτονίας στην Σαναά. Τουλάχιστον 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ περισσότεροι από 75 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη Σαναά της Υεμένης χθες, Τετάρτη. Σήμερα, άνδρες της ασφάλειας ερευνούν το σημείο προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητα και τα ακριβή κίνητρα του δράστη.
EPA / YAHYA ARHAB

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ περισσότεροι από 75 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη Σαναά της Υεμένης χθες, Τετάρτη. Σήμερα, άνδρες της ασφάλειας ερευνούν το σημείο προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητα και τα ακριβή κίνητρα του δράστη.

Επισκευή ρολογιού στο Κρασνογιάρσκ. Ένας εργάτης επισκευάζει το ρολόι του δημαρχείου του Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας εργάτης επισκευάζει το ρολόι του δημαρχείου του Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.

Συγκομιδή ρυζιού στη Μιανμάρ. Μια γυναίκα μαζεύει ρύζι σε χωράφι λίγο έξω από την πόλη Γιανγκόν, στη Μιανμάρ.
EPA / HEIN HTET

Μια γυναίκα μαζεύει ρύζι σε χωράφι λίγο έξω από την πόλη Γιανγκόν, στη Μιανμάρ.

Με τρακτέρ διαδηλώνουν στο Παρίσι οι αγρότες. Μια γυναίκα σταματά για να δει την πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών, οι οποίοι κατέβηκαν με τρακτέρ στο κέντρο του Παρισιού, διαμαρτυρόμενοι για την κατάρρευση των εισοδημάτων τους. Οι ίδιοι ζητούν να αποτραπεί το ξεπούλημα της γαλλικής γεωργίας.
EPA / YOAN VALAT

Μια γυναίκα σταματά για να δει την πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών, οι οποίοι κατέβηκαν με τρακτέρ στο κέντρο του Παρισιού, διαμαρτυρόμενοι για την κατάρρευση των εισοδημάτων τους. Οι ίδιοι ζητούν να αποτραπεί το ξεπούλημα της γαλλικής γεωργίας.