Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 19:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2015.

Ημέρα καθαριότητας στο Ενυδρείο του Σίδνεϊ. Δύτες καθαρίζουν μια δεξαμενή χωρητικότητας δύο εκατομμυρίων λίτρων στο Sea Life Aquarium, που βρίσκεται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.
EPA / DAN HIMBRECHTS

Δύτες καθαρίζουν μια δεξαμενή χωρητικότητας δύο εκατομμυρίων λίτρων στο Sea Life Aquarium, που βρίσκεται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Το «Δωμάτιο της Βροχής». Στιγμιότυπο από το «Δωμάτιο της Βροχής», το οποίο βρίσκεται σε μουσείο της Σαγκάης. Πρόκειται για ένα δωμάτιο στο οποίο πέφτει νερό υπό τη μορφή βροχής, ωστόσο οι επισκέπτες δεν βρέχονται, αφού οι αισθητήρες που υπάρχουν μέσα στον χώρο ανιχνεύουν τα ανθρώπινα σώματα και σταματάνε την πτώση του νερού στη συγκεκριμένη περιοχή.
REUTERS / ALY SONG

Στιγμιότυπο από το «Δωμάτιο της Βροχής», το οποίο βρίσκεται σε μουσείο της Σαγκάης. Πρόκειται για ένα δωμάτιο στο οποίο πέφτει νερό υπό τη μορφή βροχής, ωστόσο οι επισκέπτες δεν βρέχονται, αφού οι αισθητήρες που υπάρχουν μέσα στον χώρο ανιχνεύουν τα ανθρώπινα σώματα και σταματάνε την πτώση του νερού στη συγκεκριμένη περιοχή.

Συγκρούσεις στη Λιβύη. Μαύρος καπνός υψώνεται στον ουρανό πάνω από περιοχές της Λιβύης όπου λαμβάνουν χώρα συγκρούσεις μεταξύ των φιλο - κυβερνητικών δυνάμεων, που υποστηρίζονται από τους ντόπιους, και του Συμβουλίου της Σούρα των επαναστατών της Βεγγάζης, μιας συμμαχίας ισλαμιστικών οργανώσεων στην οποία μετέχει και η Άνσαρ αλ Σαρία.
REUTERS / ESAM OMRAN AL-FETORI

Μαύρος καπνός υψώνεται στον ουρανό πάνω από περιοχές της Λιβύης όπου λαμβάνουν χώρα συγκρούσεις μεταξύ των φιλο - κυβερνητικών δυνάμεων, που υποστηρίζονται από τους ντόπιους, και του Συμβουλίου της Σούρα των επαναστατών της Βεγγάζης, μιας συμμαχίας ισλαμιστικών οργανώσεων στην οποία μετέχει και η Άνσαρ αλ Σαρία.

Ιαπωνία: Ασκήσεις ετοιμότητας για σεισμό . Στιγμιότυπο από άσκηση ετοιμότητας για την περίπτωση σεισμού που πραγματοποιείται σε δημοτικό σχολείο στο Τόκιο. Η συγκεκριμένη άσκηση πραγματοποιείται σε όλα τα σχολεία της χώρας κάθε χρόνο την 1η Σεπτέμβρη.
REUTERS / TORU HANAI

Στιγμιότυπο από άσκηση ετοιμότητας για την περίπτωση σεισμού που πραγματοποιείται σε δημοτικό σχολείο στο Τόκιο. Η συγκεκριμένη άσκηση πραγματοποιείται σε όλα τα σχολεία της χώρας κάθε χρόνο την 1η Σεπτέμβρη.

Φθινοπωρινό σκηνικό στη Γερμανία. Μια αράχνη κάθεται στον ιστό της, μετά από μια φθινοπωρινή βροχή στο Πότσδαμ της Γερμανίας.
EPA / RALF HIRSCHBERGER

Μια αράχνη κάθεται στον ιστό της, μετά από μια φθινοπωρινή βροχή στο Πότσδαμ της Γερμανίας.

Ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο. Εκατοντάδες πρόσφυγες περνούν καθημερινά από την Ελλάδα στην Π.Γ.Δ.Μ. προκειμένου να φτάσουν στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση, ενώ παράλληλα έκτακτες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς θα έχει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, για το ζήτημα του μεταναστευτικού και προσφυγικού ρεύματος προς την Ε.Ε..
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Εκατοντάδες πρόσφυγες περνούν καθημερινά από την Ελλάδα στην Π.Γ.Δ.Μ. προκειμένου να φτάσουν στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση, ενώ παράλληλα έκτακτες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς θα έχει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, για το ζήτημα του μεταναστευτικού και προσφυγικού ρεύματος προς την Ε.Ε..

Τρέχοντας μακριά από τα κύματα. Επισκέπτες του ποταμού Κιαντάνγκ, στην κινεζική επαρχία Τσετσιάνγκ, τρέχουν για να απομακρυνθούν από ένα τεράστιο κύμα.
REUTERS / CHINA DAILY

Επισκέπτες του ποταμού Κιαντάνγκ, στην κινεζική επαρχία Τσετσιάνγκ, τρέχουν για να απομακρυνθούν από ένα τεράστιο κύμα.

Σούρουπο στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
INTIME NEWS / KOSTA VILLA

Στιγμιότυπο από τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Κολύμπι στον ποταμό Γενισέι. Μια γυναίκα κολυμπά μαζί με τον σκύλο της στον ποταμό Γενισέι, λίγο έξω από την πόλη Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μια γυναίκα κολυμπά μαζί με τον σκύλο της στον ποταμό Γενισέι, λίγο έξω από την πόλη Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.

Στιγμές χαλάρωσης στον ζωολογικό κήπο του Ντούισμπουργκ. Ένας μικρός ουρακοτάγκος παίζει με τη μητέρα του στον ζωολογικό κήπο του Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία.
EPA / ROLAND WEIHRAUCH

Ένας μικρός ουρακοτάγκος παίζει με τη μητέρα του στον ζωολογικό κήπο του Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία.