Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 20:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015.

Μπανγκόκ: Αποκατάσταση των ζημιών από τη βομβιστική επίθεση. Τεχνίτης επιδιορθώνει άγαλμα του θεού Μπράχμα, το οποίο είχε υποστεί ζημιές κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης στον ναό Εραβάν στην καρδιά της Μπανγκόκ στις 17 Αυγούστου. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άτομα.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Τεχνίτης επιδιορθώνει άγαλμα του θεού Μπράχμα, το οποίο είχε υποστεί ζημιές κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης στον ναό Εραβάν στην καρδιά της Μπανγκόκ στις 17 Αυγούστου. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άτομα.

Παρακολουθώντας αγώνα χόκεϊ. Φίλαθλοι παρακολουθούν, υπό βροχή, τον αγώνα χόκεϊ μεταξύ Ιρλανδίας και Βελγίου, στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου.
EPA / HANNAH MCKAY

Φίλαθλοι παρακολουθούν, υπό βροχή, τον αγώνα χόκεϊ μεταξύ Ιρλανδίας και Βελγίου, στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου.

Έκρηξη του ηφαιστείου Λα Πιτόν ντε λα Φουρνές. Λάβα εκτοξεύεται από το Λα Πιτόν ντε λα Φουρνές στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό. Η έκρηξη του ηφαιστείου, το οποίο είναι ένα από τα πιο ενεργά στον κόσμο, είναι η τέταρτη για τη φετινή χρονιά. 
REUTERS / GILLES ADT

Λάβα εκτοξεύεται από το Λα Πιτόν ντε λα Φουρνές στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό. Η έκρηξη του ηφαιστείου, το οποίο είναι ένα από τα πιο ενεργά στον κόσμο, είναι η τέταρτη για τη φετινή χρονιά. 

Χορός σε παραλία της Αβάνας . Δύο κουβανοί νέοι χορεύουν πλάι στη θάλασσα, στην Αβάνα.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Δύο κουβανοί νέοι χορεύουν πλάι στη θάλασσα, στην Αβάνα.

Υποβρύχιος γάμος. Ένα ζευγάρι φιλιέται, μετά την ολοκλήρωση της υποβρύχιας γαμήλιας τελετής που πραγματοποίησε στο άγαλμα του Ιησού, που βρίσκεται στο Κι Λάργκο της Φλόριντα. 
REUTERS / HANDOUT

Ένα ζευγάρι φιλιέται, μετά την ολοκλήρωση της υποβρύχιας γαμήλιας τελετής που πραγματοποίησε στο άγαλμα του Ιησού, που βρίσκεται στο Κι Λάργκο της Φλόριντα. 

Ινδία: Θρησκευτική εορτή Κουμπ Μελά. Μια γυναίκα φωτογραφίζεται έχοντας βουτήξει, νωρίτερα, στα νερά του ποταμού Γκοντάβαρι, στο πλαίσιο των εορτασμών του Κουμπ Μελά, στην Ινδία. Σύμφωνα με την παράδοση, οι ινδουιστές βουτούν στα νερά των ποταμών, προκειμένου να «ξεπλύνουν» τις αμαρτίες τους.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Μια γυναίκα φωτογραφίζεται έχοντας βουτήξει, νωρίτερα, στα νερά του ποταμού Γκοντάβαρι, στο πλαίσιο των εορτασμών του Κουμπ Μελά, στην Ινδία. Σύμφωνα με την παράδοση, οι ινδουιστές βουτούν στα νερά των ποταμών, προκειμένου να «ξεπλύνουν» τις αμαρτίες τους.

Πτώση στο χρηματιστήριο της Σαγκάης παρά τη μείωση των επιτοκίων. Επενδυτής κοιτά τον ηλεκτρονικό πίνακα που απεικονίζει την πορεία του δείκτη Shanghai Composite, σε χρηματιστηριακό γραφείο του Πεκίνου. Με πτώση 1,27% έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο στη Σανγκάη, καθώς η μείωση των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Κίνας (PBOC), δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τις ανησυχίες των αγορών.
REUTERS / JASON LEE

Επενδυτής κοιτά τον ηλεκτρονικό πίνακα που απεικονίζει την πορεία του δείκτη Shanghai Composite, σε χρηματιστηριακό γραφείο του Πεκίνου. Με πτώση 1,27% έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο στη Σανγκάη, καθώς η μείωση των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Κίνας (PBOC), δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τις ανησυχίες των αγορών.

Λιγότεροι φέτος οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους 70.988 έφθασαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού. Οι επιτυχόντες είναι λιγότεροι από πέρυσι, καθώς το 2014 εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 72.763 υποψήφιοι.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τους 70.988 έφθασαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού. Οι επιτυχόντες είναι λιγότεροι από πέρυσι, καθώς το 2014 εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 72.763 υποψήφιοι.

Καθημερινή ζωή στην Ιαπωνία . Επιβάτες τρένου κοιτούν έξω από τα παράθυρα, καθώς περνούν ανάμεσα σε κτήρια του Τόκιο.
REUTERS / TORU HANAI

Επιβάτες τρένου κοιτούν έξω από τα παράθυρα, καθώς περνούν ανάμεσα σε κτήρια του Τόκιο.

Τοματοπόλεμος στην Ισπανία. Κόσμος συμμετέχει στον παραδοσιακό τοματοπόλεμο «Tomatina», στην πόλη Μπουνιόλ της Ισπανίας. Στην «Tomatina», που πραγματοποιείται φέτος για 70η χρονιά, θα χρησιμοποιηθούν 150 τόνοι «πυρομαχικών».
EPA / KAI FOERSTERLING

Κόσμος συμμετέχει στον παραδοσιακό τοματοπόλεμο «Tomatina», στην πόλη Μπουνιόλ της Ισπανίας. Στην «Tomatina», που πραγματοποιείται φέτος για 70η χρονιά, θα χρησιμοποιηθούν 150 τόνοι «πυρομαχικών».