Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 20:05

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 25 Αυγούστου 2015.

Νυχτερινό σέρφινγκ. Σέρφερ χρησιμοποιεί σανίδα με φωτάκια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης νυχτερινού σέρφινγκ στη νοτιοδυτική Ισπανία.
EPA / SXENICK

Σέρφερ χρησιμοποιεί σανίδα με φωτάκια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης νυχτερινού σέρφινγκ στη νοτιοδυτική Ισπανία.

Οικογενειακές στιγμές σε πάρκο άγριας ζωής του Ισραήλ. Νεογέννητος θηλυκός ρινόκερος πλησιάζει τη μητέρα του «Κερέν» στο πάρκο άγριας ζωής «Ramat Gan Safari», κοντά στο Τελ Αβίβ. 
EPA / ABIR SULTAN

Νεογέννητος θηλυκός ρινόκερος πλησιάζει τη μητέρα του «Κερέν» στο πάρκο άγριας ζωής «Ramat Gan Safari», κοντά στο Τελ Αβίβ. 

Συνάντηση Ευ. Μεϊμαράκη - Π. Λαφαζάνη . Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από φωτιά σε εργοστάσιο χρωμάτων. Νεκρό άτομο εντόπισαν οι πυροσβέστες μέσα στο εργοστάσιο χρωμάτων στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πιθανότατα πρόκειται για άνδρα. Στο σημείο είχαν σπεύσει 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ επί τόπου παραμένουν πέντε οχήματα με 14 άνδρες για τυχόν αναζωπύρωση.
INTIME NEWS / ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Νεκρό άτομο εντόπισαν οι πυροσβέστες μέσα στο εργοστάσιο χρωμάτων στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πιθανότατα πρόκειται για άνδρα. Στο σημείο είχαν σπεύσει 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ επί τόπου παραμένουν πέντε οχήματα με 14 άνδρες για τυχόν αναζωπύρωση.

Αεροδιαστημική έκθεση στη Ρωσία. Επισκέπτης της Διεθνούς Αεροδιαστημικής Έκθεση του Ζούκοφσκι φωτογραφίζει ένα αεροπλάνο με το κινητό του, στη θήκη του οποίου διακρίνεται το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν. 
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Επισκέπτης της Διεθνούς Αεροδιαστημικής Έκθεση του Ζούκοφσκι φωτογραφίζει ένα αεροπλάνο με το κινητό του, στη θήκη του οποίου διακρίνεται το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Πρόσφυγες στην Κω. Πρόσφυγες στο λιμάνι της Κω. 
SOOC / Dimitri Messinis

Πρόσφυγες στο λιμάνι της Κω. 

Καθημερινή ζωή στο Μεξικό. Ένας άντρας κουβαλά ένα σακί, με φόντο το βουνό «Cerro de la Silla», στο Μοντερέι.
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Ένας άντρας κουβαλά ένα σακί, με φόντο το βουνό «Cerro de la Silla», στο Μοντερέι.

Μετακίνηση κοπαδιών στην Ελβετία. Μια αγελάδα κοιτά μέσα από το παράθυρο ενός σπιτιού, σε μια στάση της παραδοσιακής μετακίνησης των κοπαδιών από τους ορεινούς βοσκότοπους σε κοιλάδες της Ελβετίας.
EPA / URS FLUEELER

Μια αγελάδα κοιτά μέσα από το παράθυρο ενός σπιτιού, σε μια στάση της παραδοσιακής μετακίνησης των κοπαδιών από τους ορεινούς βοσκότοπους σε κοιλάδες της Ελβετίας.

Κολυμπώντας μέσα σε... εικαστική εγκατάσταση . Ελικόπτερο της αστυνομίας φωτίζει το σημείο όπου κολυμπά ένας άντρας, ανάμεσα στις 3.000 φουσκωτές μπάλες της εικαστικής εγκατάστασης «Σφαίρες στο Πάρκο Μακάρθουρ», στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Ελικόπτερο της αστυνομίας φωτίζει το σημείο όπου κολυμπά ένας άντρας, ανάμεσα στις 3.000 φουσκωτές μπάλες της εικαστικής εγκατάστασης «Σφαίρες στο Πάρκο Μακάρθουρ», στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Σύροι πρόσφυγες στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Μια γυναίκα κλαίει καθώς περνά ανάμεσα από αστυνομικούς της ΠΓΔΜ, κοντά στη Γευγελή. Η ΠΓΔΜ κήρυξε, την περασμένη Πέμπτη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νότια και βόρεια σύνορα της, λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών και έστειλε στα σύνορα της με την Ελλάδα αστυνομία και στρατό για να εμποδίσει χιλιάδες πρόσφυγες που είχαν καταφθάσει στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής να εισέλθουν στο έδαφός της.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μια γυναίκα κλαίει καθώς περνά ανάμεσα από αστυνομικούς της ΠΓΔΜ, κοντά στη Γευγελή. Η ΠΓΔΜ κήρυξε, την περασμένη Πέμπτη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νότια και βόρεια σύνορα της, λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών και έστειλε στα σύνορα της με την Ελλάδα αστυνομία και στρατό για να εμποδίσει χιλιάδες πρόσφυγες που είχαν καταφθάσει στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής να εισέλθουν στο έδαφός της.

Ομιλία Ομπάμα στο Λας Βέγκας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε στιγμιότυπο από την ομιλία του στη Διάσκεψη Καθαρής Ενέργειας στο Λας Βέγκας. Ο κ. Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν, θα γευματίσουν μαζί τη Δευτέρα, εν μέσω φημών για τις εξελίξεις στο Δημοκρατικό Κόμμα εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016. Εάν ο κ. Μπάιντεν αποφασίσει να μπει στην «κούρσα» για το χρίσμα του προεδρικού υποψηφίου, αναμένεται να φέρει τον Αμερικανό πρόεδρο σε δύσκολη θέση, καθώς επικρατέστερη υποψήφια αυτή τη στιγμή είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του, Χίλαρι Κλίντον.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε στιγμιότυπο από την ομιλία του στη Διάσκεψη Καθαρής Ενέργειας στο Λας Βέγκας. Ο κ. Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν, θα γευματίσουν μαζί τη Δευτέρα, εν μέσω φημών για τις εξελίξεις στο Δημοκρατικό Κόμμα εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016. Εάν ο κ. Μπάιντεν αποφασίσει να μπει στην «κούρσα» για το χρίσμα του προεδρικού υποψηφίου, αναμένεται να φέρει τον Αμερικανό πρόεδρο σε δύσκολη θέση, καθώς επικρατέστερη υποψήφια αυτή τη στιγμή είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του, Χίλαρι Κλίντον.