Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 19:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

Καθημερινή ζωή στη Βραζιλία. Τέσσερα αγόρια παίζουν ποδόσφαιρο σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / ANTONIO LACERDA

Τέσσερα αγόρια παίζουν ποδόσφαιρο σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βαδίζοντας σε ένα οικολογικό μονοπάτι. Ένας άνδρας βαδίζει πάνω στο οικολογικό μονοπάτι του έλους Elnya, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 230 χλμ από το Μίνσκ, στο χωριό Kanakhi. Το μονοπάτι έχει μήκος 1,5 χλμ και κατασκευάστηκε το 2014 με στόχο να προστατευθεί η βιοποικιλότητα του έλους, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Κεντρικής Ευρώπης.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Ένας άνδρας βαδίζει πάνω στο οικολογικό μονοπάτι του έλους Elnya, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 230 χλμ από το Μίνσκ, στο χωριό Kanakhi. Το μονοπάτι έχει μήκος 1,5 χλμ και κατασκευάστηκε το 2014 με στόχο να προστατευθεί η βιοποικιλότητα του έλους, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Κεντρικής Ευρώπης.

Aπογευματινή καταιγίδα στην πόλη των Τρικάλων. Στιγμιότυπο από την απογευματινή καταιγίδα στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στιγμιότυπο από την απογευματινή καταιγίδα στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015.

Δεκάδες νεκροί από βομβαρδισμό κοντά στη Δαμασκό. Ένας γιατρός κρατά στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά σε βομβαρδισμό που εξαπέλυσε ο Συριακός Στρατός το Σάββατο. Τουλάχιστον 50 πτώματα ανασύρθηκαν από κτήρια που ισοπεδώθηκαν σε κατοικημένες περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες, βορειοανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με μέλη σωστικών συνεργείων.
REUTERS / STRINGER

Ένας γιατρός κρατά στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά σε βομβαρδισμό που εξαπέλυσε ο Συριακός Στρατός το Σάββατο. Τουλάχιστον 50 πτώματα ανασύρθηκαν από κτήρια που ισοπεδώθηκαν σε κατοικημένες περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες, βορειοανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με μέλη σωστικών συνεργείων.

Ηλιοβασίλεμα στο Βερολίνο. Ο ήλιος δύει πάνω από τη λίμνη Wannsee, στο Βερολίνο.
EPA / PAUL ZINKEN

Ο ήλιος δύει πάνω από τη λίμνη Wannsee, στο Βερολίνο.

Τούρτα γενεθλίων για την Μπάο Μπάο. Η Μπάο Μπάο, ένα θηλυκό γιγάντιο πάντα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της απολαμβάνοντας μια τούρτα από φρούτα στο ζωολογικό πάρκο της Ουάσιγκτον.
EPA / MICHAEL REYNOLDS

Η Μπάο Μπάο, ένα θηλυκό γιγάντιο πάντα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της απολαμβάνοντας μια τούρτα από φρούτα στο ζωολογικό πάρκο της Ουάσιγκτον.

Στρατιωτικές επιδείξεις στο Πεκίνο. Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιούνται σήμερα, 23 Αυγούστου, στο Πεκίνο.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιούνται σήμερα, 23 Αυγούστου, στο Πεκίνο.

Κυρίαρχος στο Βέλγιο ο Χάμιλτον . Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes Λιούις Χάμιλτον πανηγυρίζει τη νίκη του στη βελγική πίστα «Σπα».
REUTERS / Stringer

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes Λιούις Χάμιλτον πανηγυρίζει τη νίκη του στη βελγική πίστα «Σπα».

Αιματηρές συγκρούσεις στη Βηρυτό . Οι αστυνομικές αρχές του Λιβάνου χρησιμοποιούν κανόνια νερού για να απωθήσουν τους διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ανικανότητα της κυβέρνησης να διευθετήσει το πρόβλημα των οικιακών σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους εδώ και εβδομάδες. Μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 16 άνθρωποι, ένας από τους οποίους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.
EPA / WAEL HAMZEH

Οι αστυνομικές αρχές του Λιβάνου χρησιμοποιούν κανόνια νερού για να απωθήσουν τους διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ανικανότητα της κυβέρνησης να διευθετήσει το πρόβλημα των οικιακών σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους εδώ και εβδομάδες. Μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 16 άνθρωποι, ένας από τους οποίους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Πλημμύρες στην Ασσάμ. Ένα μικρό αγόρι μεταφέρει τα πρόβατά του πάνω σε μια σχεδία προκειμένου να τα σώσει από τις πλημμύρες που έπληξαν την Ασσάμ, στην Ινδία. Οι πλημμύρες προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών και έχουν επηρεάσει περισσότερους από 300.000 ανθρώπους της πολιτείας, ενώ παράλληλα περίπου 1.000 χωριά βυθίστηκαν στην κυριολεξία κάτω από το νερό.
EPA / STR

Ένα μικρό αγόρι μεταφέρει τα πρόβατά του πάνω σε μια σχεδία προκειμένου να τα σώσει από τις πλημμύρες που έπληξαν την Ασσάμ, στην Ινδία. Οι πλημμύρες προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών και έχουν επηρεάσει περισσότερους από 300.000 ανθρώπους της πολιτείας, ενώ παράλληλα περίπου 1.000 χωριά βυθίστηκαν στην κυριολεξία κάτω από το νερό.

Περιπολία στη Νότια Κορέα. Πεζοναύτες της Νοτίου Κορέας πραγματοποιούν περιπολία στο νησί Ιονπιόνγκ. Οι διπλωματικές αρχές της χώρας, μαζί με αυτές της Βορείου Κορέας συνεχίζουν τις διαπραγματευτικές επαφές προκειμένου να αρθεί η κρίση μεταξύ των δύο χωρών.
REUTERS / NEWS1

Πεζοναύτες της Νοτίου Κορέας πραγματοποιούν περιπολία στο νησί Ιονπιόνγκ. Οι διπλωματικές αρχές της χώρας, μαζί με αυτές της Βορείου Κορέας συνεχίζουν τις διαπραγματευτικές επαφές προκειμένου να αρθεί η κρίση μεταξύ των δύο χωρών.