Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 21:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 19 Ιουλίου 2015.

Ρεκόρ Γκίνες από χορευτές ζούμπα. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες από τις Φιλιππίνες χορεύουν ζούμπα σε δρόμο της πόλης Mandaluyong, ανατολικά της Μανίλα, προκειμένου να κατακτήσουν μία θέση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες από τις Φιλιππίνες χορεύουν ζούμπα σε δρόμο της πόλης Mandaluyong, ανατολικά της Μανίλα, προκειμένου να κατακτήσουν μία θέση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Ν. Καρολίνα: Διαδήλωση μελών της Κου Κλουξ Κλαν. Δεκάδες μέλη της διαβόητης ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν το Σάββατο έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των αρχών να κατεβάσουν από το κτήριο την αμφιλεγόμενη σημαία της Συνομοσπονδίας, δηλαδή των Νότιων Πολιτειών κατά τον εμφύλιο των ΗΠΑ.
REUTERS / CHRIS KEANE

Δεκάδες μέλη της διαβόητης ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν το Σάββατο έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των αρχών να κατεβάσουν από το κτήριο την αμφιλεγόμενη σημαία της Συνομοσπονδίας, δηλαδή των Νότιων Πολιτειών κατά τον εμφύλιο των ΗΠΑ.

Νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων στο κέντρο της Σεούλ. Μία νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων έχει τοποθετηθεί σε κεντρικό δρόμο της Σεούλ στο πλαίσιο του φεστιβάλ City Silde Festa 2015.
REUTERS / KIM HONG-JI

Μία νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων έχει τοποθετηθεί σε κεντρικό δρόμο της Σεούλ στο πλαίσιο του φεστιβάλ City Silde Festa 2015.

Χαλαρώνοντας στη Βιέννη . Κόσμος χαλαρώνει και απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα σε μία δημόσια της Βιέννης. Αυτό το σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία άγγιξε τους 37 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της Αυστρίας.
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Κόσμος χαλαρώνει και απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα σε μία δημόσια της Βιέννης. Αυτό το σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία άγγιξε τους 37 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της Αυστρίας.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Πολωνία. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει σταματήσει σε έναν πλημμυρισμένο από τις βροχές δρόμο στο Sosnowiec, της νότιας Πολωνίας. Κύμα κακοκαιρίας σάρωσε την κεντρική Ευρώπη το Σάββατο.
EPA / MAREK ZIMNY

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει σταματήσει σε έναν πλημμυρισμένο από τις βροχές δρόμο στο Sosnowiec, της νότιας Πολωνίας. Κύμα κακοκαιρίας σάρωσε την κεντρική Ευρώπη το Σάββατο.

Βόλτα δίπλα στην λίμνη . Γυναίκες περπατούν δίπλα στην λίμνη Achensee, στο δυτικό αυστριακό χωριό Άχενκιρχ καθώς η καταιγίδα πλησιάζει μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

Γυναίκες περπατούν δίπλα στην λίμνη Achensee, στο δυτικό αυστριακό χωριό Άχενκιρχ καθώς η καταιγίδα πλησιάζει μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.

Στιγμιότυπο από την Αβάνα. Ένας άνδρας κάθεται κάτω από μία φωτογραφία του πρώην Κουβανού προέδρου Φιντέλ Κάστρο στην Αβάνα.
REUTERS / ENRIQUE DE LA OSA

Ένας άνδρας κάθεται κάτω από μία φωτογραφία του πρώην Κουβανού προέδρου Φιντέλ Κάστρο στην Αβάνα.

Πυρκαγιά στο Μαλανδρένι Αργολίδας. Πυροσβεστικό αεροπλάνο κάνει ρίψεις νερού κατά τη διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Κουτσουποδέικα, στο δημοτικό διαμέρισμα Μαλανδρενίου του δήμου Άργους Μυκηνών. Η φωτιά λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν, γρήγορα πήρε διαστάσεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με επτά οχήματα και 19 πυροσβέστες όπου επιχειρούν, ενώ το έργο τους συνδράμουν και πολίτες με υδροφόρες και ψεκαστικά, καθώς και τρία αεροσκάφη που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού. Από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Πυροσβεστικό αεροπλάνο κάνει ρίψεις νερού κατά τη διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Κουτσουποδέικα, στο δημοτικό διαμέρισμα Μαλανδρενίου του δήμου Άργους Μυκηνών. Η φωτιά λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν, γρήγορα πήρε διαστάσεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με επτά οχήματα και 19 πυροσβέστες όπου επιχειρούν, ενώ το έργο τους συνδράμουν και πολίτες με υδροφόρες και ψεκαστικά, καθώς και τρία αεροσκάφη που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού. Από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Διαμαρτυρία για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Ανοικτά είναι σήμερα τα καταστήματα, στο πλαίσιο της λειτουργίας της αγοράς την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) προχώρησε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία διαμαρτυρόμενη για ακόμη μια φορά για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Ανοικτά είναι σήμερα τα καταστήματα, στο πλαίσιο της λειτουργίας της αγοράς την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) προχώρησε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία διαμαρτυρόμενη για ακόμη μια φορά για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Ανοίγουν αύριο τα υποκαταστήματα των τραπεζών. Ανοικτά θα είναι την Δευτέρα 20/7 όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών αφού δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την άρση της τραπεζικής αργίας. Παραμένουν ωστόσο σε ισχύ τα capital controls, καθώς το όριο ανάληψης μετρητών παραμένει τα 60 ευρώ σε ημερήσια βάση.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ανοικτά θα είναι την Δευτέρα 20/7 όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών αφού δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την άρση της τραπεζικής αργίας. Παραμένουν ωστόσο σε ισχύ τα capital controls, καθώς το όριο ανάληψης μετρητών παραμένει τα 60 ευρώ σε ημερήσια βάση.