Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 22:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 18 Ιουλίου 2015.

Πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη φωτιά στο Wrightwood της Καλιφόρνια. Η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στους λόφους του δάσους του Λος Άντζελες, κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο.
REUTERS / GENE BLEVINS

Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη φωτιά στο Wrightwood της Καλιφόρνια. Η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στους λόφους του δάσους του Λος Άντζελες, κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο.

Περιμένοντας τις εκλογές το Μπουρούντι . Ένας πλανόδιος πωλητής πουλά το εμπόρευμά του στην πρωτεύουσα του Μπουρούντι Μπουζουμπούρα, καθώς η χώρα αναμένει τις προεδρικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας. Η αντιπολίτευση αποφάσισε να μποϊκοτάρει τις εκλογές στο Μπουρούντι, χώρα της κεντρικής - ανατολικής Αφρικής που ταλανίζεται τους τελευταίους μήνες από σοβαρή πολιτική κρίση.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Ένας πλανόδιος πωλητής πουλά το εμπόρευμά του στην πρωτεύουσα του Μπουρούντι Μπουζουμπούρα, καθώς η χώρα αναμένει τις προεδρικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας. Η αντιπολίτευση αποφάσισε να μποϊκοτάρει τις εκλογές στο Μπουρούντι, χώρα της κεντρικής - ανατολικής Αφρικής που ταλανίζεται τους τελευταίους μήνες από σοβαρή πολιτική κρίση.

Κίνα: Κολυμπώντας με το πορτραίτο του Μάο. Κόσμος κολυμπά με ένα ομοίωμα του αείμνηστου Κινέζου προέδρου Μάο Τσε Τουνγκ, στον ποταμό Χαντζιάνγκ, μεγάλο παραπόταμο του ποταμού Γιανγκτσέ, στην Ξιανγκγιάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι. 280 κάτοικοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 49 χρόνων από τότε που ο Μάο κολύμπησε στα παγωμένα νερά του ποταμού Γιανγκτσέ, στις 16 Ιουλίου 1966, θέλοντας να δώσει απάντηση στις φήμες ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν διαρκώς.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος κολυμπά με ένα ομοίωμα του αείμνηστου Κινέζου προέδρου Μάο Τσε Τουνγκ, στον ποταμό Χαντζιάνγκ, μεγάλο παραπόταμο του ποταμού Γιανγκτσέ, στην Ξιανγκγιάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι. 280 κάτοικοι έλαβαν μέρος στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 49 χρόνων από τότε που ο Μάο κολύμπησε στα παγωμένα νερά του ποταμού Γιανγκτσέ, στις 16 Ιουλίου 1966, θέλοντας να δώσει απάντηση στις φήμες ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν διαρκώς.

Αερόστατα στο Μινσκ . Αερόστατα πετούν πάνω από καλλιεργήσιμες εκτάσεις στα περίχωρα του Μινσκ, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού που λαμβάνει χώρα στη χώρα από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Αερόστατα πετούν πάνω από καλλιεργήσιμες εκτάσεις στα περίχωρα του Μινσκ, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού που λαμβάνει χώρα στη χώρα από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.

Κορμοράνοι στο Κέιπ Τάουν . Κορμοράνοι πετούν σχηματίζοντας ένα «V» πάνω από την πόλη του Κέιπ Τάουν.
EPA / NIC BOTHMA

Κορμοράνοι πετούν σχηματίζοντας ένα «V» πάνω από την πόλη του Κέιπ Τάουν.

Διάβασμα στη σκιά. Ένας άνδρας από την Αλβανία κάθεται στη σκιά σε πάρκο των Τιράνων, προκειμένου να διαβάσει το ηλεκτρονικό του βιβλίο αποφεύγοντας τη ζέστη. Η θερμοκρασία στη γειτονική χώρα αναμένεται να φτάσει έως τους 39 βαθμούς Κελσίου.
EPA / STF

Ένας άνδρας από την Αλβανία κάθεται στη σκιά σε πάρκο των Τιράνων, προκειμένου να διαβάσει το ηλεκτρονικό του βιβλίο αποφεύγοντας τη ζέστη. Η θερμοκρασία στη γειτονική χώρα αναμένεται να φτάσει έως τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης. Ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Υμηττός: Η επόμενη μέρα. Στιγμιότυπο από την περιοχή του Υμηττού το Σάββατο 18 Ιουλίου, επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς. Η φωτιά έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης.
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Υμηττού το Σάββατο 18 Ιουλίου, επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς. Η φωτιά έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης.

Σε ύφεση οι πυρκαγιές της Πελοποννήσου. Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα πύρινα μέτωπα της Πελοποννήσου, σε Νεάπολη, Σπαθοβούνη Κορινθίας και Ίρια Αργολίδας, και η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με χθες το βράδυ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα πύρινα μέτωπα της Πελοποννήσου, σε Νεάπολη, Σπαθοβούνη Κορινθίας και Ίρια Αργολίδας, και η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με χθες το βράδυ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.