Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 18:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

Στιγμιότυπο από τη Μινεσότα . Ένας σκύλος πέφτει στα νερά ενός ποταμού δίπλα στη γέφυρα John A. Blatnik στο Ντουλούθ της Μινεσότα των ΗΠΑ.
REUTERS / JIM YOUNG

Ένας σκύλος πέφτει στα νερά ενός ποταμού δίπλα στη γέφυρα John A. Blatnik στο Ντουλούθ της Μινεσότα των ΗΠΑ.

8η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη. Συμμετέχοντες στην 8η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία βαμμένοι υπερήρωες. Θυμίζουμε ότι τα ρούχα απαγορεύονται στην διοργάνωση αν και αρκετοί από τους ποδηλάτες δεν υπάκουσαν σ
INTIME NEWS / ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Συμμετέχοντες στην 8η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία βαμμένοι υπερήρωες. Θυμίζουμε ότι τα ρούχα απαγορεύονται στην διοργάνωση αν και αρκετοί από τους ποδηλάτες δεν υπάκουσαν σ' αυτό τον κανόνα.

 
Ουκρανία: Σε αναμονή πολέμου. Σκισμένη Ουκρανική σημαία ανεμίζει έξω από την πόλη Μαργίνκα, στην Ανατολική Ουκρανία. Ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο μιλώντας χθες στο Κοινοβούλιο προειδοποίησε ότι 9.000 Ρώσοι στρατιωτικοί βρίσκονται σε ουκρανικό έδαφος και ότι πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ολοκληρωτικής εισβολής από την Ρωσία.
REUTERS / GLEB GARANICH

Σκισμένη Ουκρανική σημαία ανεμίζει έξω από την πόλη Μαργίνκα, στην Ανατολική Ουκρανία. Ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο μιλώντας χθες στο Κοινοβούλιο προειδοποίησε ότι 9.000 Ρώσοι στρατιωτικοί βρίσκονται σε ουκρανικό έδαφος και ότι πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ολοκληρωτικής εισβολής από την Ρωσία.

Κούβα: Δέκα μωρά κροκόδειλοι σε ζωολογικό πάρκο. Δέκα μωρά κροκόδειλοι κολυμπούν σε λίμνη του ζωολογικού πάρκου Zapata Swamp National Park στην Κούβα. Τα μωρά ανήκουν στο είδος Crocodylus rhombifer και γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την προστασία τους.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Δέκα μωρά κροκόδειλοι κολυμπούν σε λίμνη του ζωολογικού πάρκου Zapata Swamp National Park στην Κούβα. Τα μωρά ανήκουν στο είδος Crocodylus rhombifer και γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την προστασία τους.

Ηλιοβασίλεμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο . Γενική άποψη του Ρίο ντε Τζανέιρο κατά τη δύση του ηλίου.
EPA / Antonio Lacerda

Γενική άποψη του Ρίο ντε Τζανέιρο κατά τη δύση του ηλίου.

Απελπισμένη δίψα. Μετανάστες συλλέγουν το νερό της βροχής κατά τη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης σε ένα προσωρινό κέντρο κράτησης προσφύγων στη Μιανμάρ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μία ομάδα μεταναστών Rohingya και μεταναστών από το Μπαγκλαντές οι οποίοι επέβαιναν σ’ ένα πλοιάριο που μετέφερε 734 άτομα στα ανοικτά της νότιας ακτής της Μιανμάρ και διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Οι μετανάστες βρίσκονταν στη θάλασσα για περισσότερο από δύο μήνες, έχοντας ελάχιστη τροφή και νερό.
REUTERS / SOE ZEYA TUN

Μετανάστες συλλέγουν το νερό της βροχής κατά τη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης σε ένα προσωρινό κέντρο κράτησης προσφύγων στη Μιανμάρ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μία ομάδα μεταναστών Rohingya και μεταναστών από το Μπαγκλαντές οι οποίοι επέβαιναν σ’ ένα πλοιάριο που μετέφερε 734 άτομα στα ανοικτά της νότιας ακτής της Μιανμάρ και διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Οι μετανάστες βρίσκονταν στη θάλασσα για περισσότερο από δύο μήνες, έχοντας ελάχιστη τροφή και νερό.

Γαμήλια έθιμα στην Ιορδανία. Συγγενείς και φίλοι του Ιορδανού γαμπρού Mohammad Assif (πάνω) γιορτάζουν μαζί του πριν την έναρξη της γαμήλιας αυτοκινητοπομπής στην πόλη Ζάρκα, ανατολικά του Αμάν. Ο Assif συνόδευσε τη μελλοντική σύζυγό του από την κατοικία της έως το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του γάμου στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Η ιδέα ανήκει στον πατέρα του γαμπρού ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγού.
REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Συγγενείς και φίλοι του Ιορδανού γαμπρού Mohammad Assif (πάνω) γιορτάζουν μαζί του πριν την έναρξη της γαμήλιας αυτοκινητοπομπής στην πόλη Ζάρκα, ανατολικά του Αμάν. Ο Assif συνόδευσε τη μελλοντική σύζυγό του από την κατοικία της έως το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του γάμου στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Η ιδέα ανήκει στον πατέρα του γαμπρού ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγού.

Προετοιμασίες για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ . Μία φωτογραφία, που ελήφθη με την τεχνική «a tilt-shift», απεικονίζει έναν εργάτη να κουρεύει το γκαζόν στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου. Η ομάδα της Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2015 στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.
EPA / KAY NIETFELD

Μία φωτογραφία, που ελήφθη με την τεχνική «a tilt-shift», απεικονίζει έναν εργάτη να κουρεύει το γκαζόν στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου. Η ομάδα της Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2015 στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας. Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Μόσχας. Αυτοκίνητα έχουν «κολλήσει» στην κίνηση κατά τη δύση του ηλίου στη ρωσική πρωτεύουσα. 
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Αυτοκίνητα έχουν «κολλήσει» στην κίνηση κατά τη δύση του ηλίου στη ρωσική πρωτεύουσα. 

Καλοκαιρινή βροχή στην Αθήνα. Καλοκαιρινή βροχή στην Αθήνα.
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καλοκαιρινή βροχή στην Αθήνα.

Νότια Κορέα: Τέταρτος θάνατος από τον MERS. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Νότιας Κορέας, καθώς ένα ακόμα άτομο που είχε προσβληθεί από τον ιό του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) κατέληξε. Έτσι, οι νεκροί αυξήθηκαν σε τέσσερις, ενώ αναφέρθηκαν πέντε νέα κρούσματα.
EPA / ALEX HOFFORD

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Νότιας Κορέας, καθώς ένα ακόμα άτομο που είχε προσβληθεί από τον ιό του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) κατέληξε. Έτσι, οι νεκροί αυξήθηκαν σε τέσσερις, ενώ αναφέρθηκαν πέντε νέα κρούσματα.

Σε καταφύγια του Αρκτούρου αρκούδες και λύκοι του ζωολογικού κήπου Θεσσαλονίκης. Στιγμιότυπο από την επιχείρηση μεταφοράς δύο αρκούδων και δύο λύκων από τον ζωολογικό κήπο Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου. Όπως επισημαίνει η οργάνωση, «τα τέσσερα άγρια ζώα, έπειτα από αρκετά χρόνια αιχμαλωσίας, θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε χώρο που αποτελεί φυσικό βιότοπο λύκων και αρκούδων».
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση μεταφοράς δύο αρκούδων και δύο λύκων από τον ζωολογικό κήπο Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου. Όπως επισημαίνει η οργάνωση, «τα τέσσερα άγρια ζώα, έπειτα από αρκετά χρόνια αιχμαλωσίας, θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε χώρο που αποτελεί φυσικό βιότοπο λύκων και αρκούδων».

Μια βικτωριανή… στην Κόστα Ρίκα. Η Αντριάνα Μπαραχόνα, γνωστή και ως «Μαντάμ Μπαρόκλ» περπατά σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ, φορώντας ρούχα της βικτωριανής περιόδου. Όπως λέει, τα ρούχα της εποχής εκείνης (1837-1901) τη συναρπάζουν και από τα 15 της χρόνια φορά κουστούμια βικτωριανού στιλ που κατασκευάζει η ίδια.
REUTERS / JUAN CARLOS ULATE

Η Αντριάνα Μπαραχόνα, γνωστή και ως «Μαντάμ Μπαρόκλ» περπατά σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ, φορώντας ρούχα της βικτωριανής περιόδου. Όπως λέει, τα ρούχα της εποχής εκείνης (1837-1901) τη συναρπάζουν και από τα 15 της χρόνια φορά κουστούμια βικτωριανού στιλ που κατασκευάζει η ίδια.

Ακακίες στην οδό Ρηγίλλης. Ανθισμένες ακακίες στην οδό Ρηγίλλης, στην Αθήνα.
EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ανθισμένες ακακίες στην οδό Ρηγίλλης, στην Αθήνα.