Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 19:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Πυκνός καπνός από τη μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε προαύλιο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, από ξερά χόρτα που βρίσκονται δίπλα στο εργοστάσιο, ενώ πλέον καίγονται μεγάλες ποσότητες πλαστικών και χαρτιών. Στο σημείο επιχειρούν 25 οχήματα με 50 πυροσβέστες. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟ

Πυκνός καπνός από τη μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε προαύλιο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, από ξερά χόρτα που βρίσκονται δίπλα στο εργοστάσιο, ενώ πλέον καίγονται μεγάλες ποσότητες πλαστικών και χαρτιών. Στο σημείο επιχειρούν 25 οχήματα με 50 πυροσβέστες. 

«Βασίλισσα» στο «Ρολάν Γκαρός» η Σερένα Ουίλιαμς. Η Σερένα Ουίλιαμας επικράτησε με 2-1 σετ της Λούσι Σαφάροβα (Τσεχία) στον τελικό του απλού γυναικών και κατάκτησε τον τρόπαιο στο «Ρολάν Γκαρός». Η 33χρονη μεγάλη αθλήτρια από το Μίσιγκαν πανηγύρισε τον 20ό τίτλο της σε γκραν σλαμ, τρίτο σε γαλλικό έδαφος, όντας η απόλυτη πρωταγωνίστρια την τελευταία 10ετία.  
EPA / YOAN VALAT

Η Σερένα Ουίλιαμας επικράτησε με 2-1 σετ της Λούσι Σαφάροβα (Τσεχία) στον τελικό του απλού γυναικών και κατάκτησε τον τρόπαιο στο «Ρολάν Γκαρός». Η 33χρονη μεγάλη αθλήτρια από το Μίσιγκαν πανηγύρισε τον 20ό τίτλο της σε γκραν σλαμ, τρίτο σε γαλλικό έδαφος, όντας η απόλυτη πρωταγωνίστρια την τελευταία 10ετία.  

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο. Έρευνα σε διαμέρισμα που βρίσκεται πίσω από τη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ, στον Νέο Κόσμο Αττικής πραγματοποίησε σήμερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η εν λόγω έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση των δύο καταζητούμενων ληστών και την αυτοκτονία του συνεργού τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε οπλισμός, ωστόσο από τα ευρήματα, προκύπτει ότι κάποιοι διέμεναν τον τελευταίο καιρό, καθώς στο διαμέρισμα υπάρχουν φρέσκα τρόφιμα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έρευνα σε διαμέρισμα που βρίσκεται πίσω από τη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ, στον Νέο Κόσμο Αττικής πραγματοποίησε σήμερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η εν λόγω έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση των δύο καταζητούμενων ληστών και την αυτοκτονία του συνεργού τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε οπλισμός, ωστόσο από τα ευρήματα, προκύπτει ότι κάποιοι διέμεναν τον τελευταίο καιρό, καθώς στο διαμέρισμα υπάρχουν φρέσκα τρόφιμα.

Συγκρούσεις διαδηλωτών - αστυνομίας εν όψει G7. Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο γερμανικό θέρετρο Γκάρμις- Παρτενκίρχεν, όπου αύριο ξεκινά η σύνοδος των επτά οικονομικά ισχυρότερων χωρών, του G7. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού όταν μία ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ξέσπασαν συγκρούσεις και τουλάχιστον ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε.
EPA / CHRISTIAN CHARISIUS

Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο γερμανικό θέρετρο Γκάρμις- Παρτενκίρχεν, όπου αύριο ξεκινά η σύνοδος των επτά οικονομικά ισχυρότερων χωρών, του G7. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού όταν μία ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ξέσπασαν συγκρούσεις και τουλάχιστον ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε.

Βουδαπέστη: Πορεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Μια πορεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώθηκε σήμερα στη Βουδαπέστη κατά την οποία χιλιάδες συμμετέχοντες περπάτησαν στους δρόμους της πόλης κρατώντας στα χέρια τους ροζ μπαλόνια.
EPA / BALAZS MOHAI

Μια πορεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώθηκε σήμερα στη Βουδαπέστη κατά την οποία χιλιάδες συμμετέχοντες περπάτησαν στους δρόμους της πόλης κρατώντας στα χέρια τους ροζ μπαλόνια.

Σιγκαπούρη: Συγχρονισμένη κατάδυση στους 28ους SEA Games. Στιγμιότυπο από την προπόνηση που πραγματοποιούν δύο αθλήτριες εν όψει του τελικού στη συγχρονισμένη κατάδυση από πλατφόρμα 10μ. που διεξάγεται σήμερα στη Σιγκαπούρη, στα πλαίσια των 28ων SEA Games.
REUTERS / EDGAR SU

Στιγμιότυπο από την προπόνηση που πραγματοποιούν δύο αθλήτριες εν όψει του τελικού στη συγχρονισμένη κατάδυση από πλατφόρμα 10μ. που διεξάγεται σήμερα στη Σιγκαπούρη, στα πλαίσια των 28ων SEA Games.

Εθνική Ημέρα της Σουηδίας. Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς που λαμβάνουν χώρα σήμερα στη Στοκχόλμη με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Σουηδίας. Στην εικόνα διακρίνεται το χέρι ενός αστυνομικού στο οποίο είναι γραμμένες οι φράσεις «Για το Δημόσιο Καλό» και «Τάξη στο Χάος».
REUTERS / TT NEWS AGENCY

Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς που λαμβάνουν χώρα σήμερα στη Στοκχόλμη με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Σουηδίας. Στην εικόνα διακρίνεται το χέρι ενός αστυνομικού στο οποίο είναι γραμμένες οι φράσεις «Για το Δημόσιο Καλό» και «Τάξη στο Χάος».

Ινδονησία: «Βρυχάται» το όρος Σιναμπούνγκ. Καυτή λάβα αναβλύζει από κρατήρα του όρους Σιναμπούνγκ, όπως φαίνεται από το χωριό Tiga Pancur, λίγο έξω από το Κάρο στην Ινδονησία. Περισσότεροι από 2.700 κάτοικοι των γύρω περιοχών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις 4 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, μετά από την απότομη αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε, όπως δήλωσε τοπικός αξιωματούχος. 
EPA / DEDI SAHPUTRA

Καυτή λάβα αναβλύζει από κρατήρα του όρους Σιναμπούνγκ, όπως φαίνεται από το χωριό Tiga Pancur, λίγο έξω από το Κάρο στην Ινδονησία. Περισσότεροι από 2.700 κάτοικοι των γύρω περιοχών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις 4 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, μετά από την απότομη αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε, όπως δήλωσε τοπικός αξιωματούχος. 

Κίνα: Ανάσες δροσιάς σε μια θερμή καλοκαιρινή νύχτα . Μερικές ανάσες δροσιάς επιχείρησαν να πάρουν τα παιδιά της επαρχίας Χουμπέι στην Κίνα, καθώς η χθεσινή νύχτα ήταν μια από τις πιο θερμές του φετινού καλοκαιριού στη χώρα. 
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μερικές ανάσες δροσιάς επιχείρησαν να πάρουν τα παιδιά της επαρχίας Χουμπέι στην Κίνα, καθώς η χθεσινή νύχτα ήταν μια από τις πιο θερμές του φετινού καλοκαιριού στη χώρα. 

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος. Την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα του 10ου Συνεδρίου του κόμματος. «Αποφάσισα να ζητήσω από το συνέδριο της πρόωρη λήξη της θητείας μου από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο ίδιος, προαναγγέλλοντας την άμεση εκλογή νέου προέδρου από την κομματική βάση, την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα του 10ου Συνεδρίου του κόμματος. «Αποφάσισα να ζητήσω από το συνέδριο της πρόωρη λήξη της θητείας μου από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο ίδιος, προαναγγέλλοντας την άμεση εκλογή νέου προέδρου από την κομματική βάση, την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου. 

Ο μικρόκοσμος της λίμνης Στυμφαλίας. Στιγμιότυπο από τη λίμνη Στυμφαλία, στην ορεινή Κορινθία. 
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Στυμφαλία, στην ορεινή Κορινθία. 

«Βασίλισσα» της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα. Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε για 5η φορά στην Ιστορία της η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 3-1 της Γιουβέντους στο μεγάλο τελικό του Champions League.
REUTERS / Darren Staples

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε για 5η φορά στην Ιστορία της η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 3-1 της Γιουβέντους στο μεγάλο τελικό του Champions League.