Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 19:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015.

Γιορτή της συγκομιδής στο Ισραήλ. Παιδιά παίζουν σε μπάλες σανού στην ετήσια γιορτή της συγκομιδής στις ακτές της Θάλασσας της Γαλιλαίας, στο βόρειο Ισραήλ. 
REUTERS / RONEN ZVULUN

Παιδιά παίζουν σε μπάλες σανού στην ετήσια γιορτή της συγκομιδής στις ακτές της Θάλασσας της Γαλιλαίας, στο βόρειο Ισραήλ. 

Πανσέληνος στον ναό του Ποσειδώνα. Η πανσέληνος διακρίνεται πίσω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η πανσέληνος διακρίνεται πίσω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Στην παραλία του Μπάλου. Στιγμιότυπο από την παραλία του Μπάλου, στον νομό Χανίων, στην Κρήτη.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από την παραλία του Μπάλου, στον νομό Χανίων, στην Κρήτη.

Παραιτήθηκε από τη θέση του πρόεδρου της FIFA ο Σεπ Μπλάτερ. Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της FIFA υπέβαλε ο Σεπ Μπλάτερ, τρεις ημέρες μετά την επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην ηγεσία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. Ο Μπλάτερ συγκάλεσε έκτακτη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Η επανεκλογή Μπλάτερ, την περασμένη Παρασκευή, έγινε ενώ μία ημέρα πριν το FBI είχε προβεί σε συλλήψεις αξιωματούχων της FIFA, στη Ζυρίχη, με την κατηγορία της διαφθοράς.
EPA / ENNIO LEANZA

Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της FIFA υπέβαλε ο Σεπ Μπλάτερ, τρεις ημέρες μετά την επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην ηγεσία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. Ο Μπλάτερ συγκάλεσε έκτακτη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Η επανεκλογή Μπλάτερ, την περασμένη Παρασκευή, έγινε ενώ μία ημέρα πριν το FBI είχε προβεί σε συλλήψεις αξιωματούχων της FIFA, στη Ζυρίχη, με την κατηγορία της διαφθοράς.

Κίνα: Συνεχίζονται προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων του ναυαγίου στον Γιανγκτσέ. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν επιζώντες που έχουν εγκλωβιστεί στο κουφάρι του κινεζικού κρουαζιερόπλοιου, που βυθίστηκε χθες το βράδυ στον ποταμό Γιανγκτσέ με 458 επιβαίνοντες, στην πιθανόν χειρότερη ναυτική τραγωδία των τελευταίων 70 ετών στην Κίνα. Είκοσι τέσσερις ώρες μετά έχουν διασωθεί μόλις 14 άνθρωποι, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί μόλις 6 επιβατών, ενώ 438 επιβαίνοντες αγνοούνται.
EPA / WU HONG

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν επιζώντες που έχουν εγκλωβιστεί στο κουφάρι του κινεζικού κρουαζιερόπλοιου, που βυθίστηκε χθες το βράδυ στον ποταμό Γιανγκτσέ με 458 επιβαίνοντες, στην πιθανόν χειρότερη ναυτική τραγωδία των τελευταίων 70 ετών στην Κίνα. Είκοσι τέσσερις ώρες μετά έχουν διασωθεί μόλις 14 άνθρωποι, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί μόλις 6 επιβατών, ενώ 438 επιβαίνοντες αγνοούνται.

Πρόβα για το «Όνειρο». Χορευτές του μπαλέτου της Αυστραλίας σε στιγμιότυπο από την παράσταση «Το όνειρο» του χορογράφου Φρέντερικ Άστον, η οποία ανεβαίνει στη Μελβούρνη στις 4 Ιουνίου.
EPA / JULIAN SMITH

Χορευτές του μπαλέτου της Αυστραλίας σε στιγμιότυπο από την παράσταση «Το όνειρο» του χορογράφου Φρέντερικ Άστον, η οποία ανεβαίνει στη Μελβούρνη στις 4 Ιουνίου.

Συγκέντρωση στο ΣτΕ κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική. Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση που πραγματοποιούν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, καθώς σήμερα εκδικάζονται οι πρόσφυγες τους ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση που πραγματοποιούν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, καθώς σήμερα εκδικάζονται οι πρόσφυγες τους ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Βομβαρδισμοί στο Χαλέπι. Ένας άντρας κρατά στα χέρια του ένα μωρό, το οποίο επέζησε από βομβαρδισμό των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας στο Χαλέπι.
REUTERS / STRINGER

Ένας άντρας κρατά στα χέρια του ένα μωρό, το οποίο επέζησε από βομβαρδισμό των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας στο Χαλέπι.

Φουσκωτό χαμάμ στο Αμβούργο. Ένα φουσκωτό χαμάμ έχει στηθεί στο θέατρο Καμπνάγκελ του Αμβούργου στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού φεστιβάλ «Live Art».
EPA / DANIEL REIMANN

Ένα φουσκωτό χαμάμ έχει στηθεί στο θέατρο Καμπνάγκελ του Αμβούργου στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού φεστιβάλ «Live Art».

Στιγμιότυπο από την Αθήνα. Ο ήλιος διακρίνεται ανάμεσα από πολυκατοικίες, στην Αθήνα.
EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο ήλιος διακρίνεται ανάμεσα από πολυκατοικίες, στην Αθήνα.

Χαλάρωση… στο χρηματιστήριο της Ντόχα. Χρηματιστής ξεκουράζεται καθώς παρακολουθεί το ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Ντόχα. 
REUTERS / STRINGER

Χρηματιστής ξεκουράζεται καθώς παρακολουθεί το ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Ντόχα. 

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Σήμερα, Τετάρτη 03/06 και αύριο Πέμπτη 04/06 θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα νέα όργανα διοίκησης της ΕΣΗΕΑ. Θα υπάρχουν πέντε εκλογικά τμήματα. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 5.798.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σήμερα, Τετάρτη 03/06 και αύριο Πέμπτη 04/06 θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα νέα όργανα διοίκησης της ΕΣΗΕΑ. Θα υπάρχουν πέντε εκλογικά τμήματα. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 5.798.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φτάνει στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες,  όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Ρεαλισμός ή διαίρεση της Ε.Ε.» το τελευταίο μήνυμα Τσίπρα πριν τη συνάντηση.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φτάνει στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες,  όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Ρεαλισμός ή διαίρεση της Ε.Ε.» το τελευταίο μήνυμα Τσίπρα πριν τη συνάντηση.