Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 18:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Φλαμίνγκο στον ζωολογικό κήπο της Αμβέρσας. Φλαμίνγκο της Καραϊβικής στον ζωολογικό κήπο της Αμβέρσας.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Φλαμίνγκο της Καραϊβικής στον ζωολογικό κήπο της Αμβέρσας.

Συμφώνησαν να επιταχύνουν. Πάνω σε ένα «τεχνικό» κείμενο που καταρτίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικεντρώθηκαν οι συνομιλίες Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Κομισιόν έδειξε να τηρεί μια συμβιβαστική στάση, ενώ εμφανίστηκε κατά της πρότασης να δοθεί κάποιας μορφής τελεσιγράφου στην Αθήνα. Μάλιστα, η πρόταση θα είναι ένα περίγραμμα συμφωνίας, που θα υποβληθεί στον Αλέξη Τσίπρα, με στόχο να υπάρξει μια «γρήγορη αντίδραση».
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Πάνω σε ένα «τεχνικό» κείμενο που καταρτίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικεντρώθηκαν οι συνομιλίες Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Κομισιόν έδειξε να τηρεί μια συμβιβαστική στάση, ενώ εμφανίστηκε κατά της πρότασης να δοθεί κάποιας μορφής τελεσιγράφου στην Αθήνα. Μάλιστα, η πρόταση θα είναι ένα περίγραμμα συμφωνίας, που θα υποβληθεί στον Αλέξη Τσίπρα, με στόχο να υπάρξει μια «γρήγορη αντίδραση».

Παιχνίδι στη Μανάγουα. Στιγμιότυπο από παιδική χαρά της πρωτεύουσας της Νικαράγουα, Μανάγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

Στιγμιότυπο από παιδική χαρά της πρωτεύουσας της Νικαράγουα, Μανάγουα.

Πλοίο με 458 επιβαίνοντες βυθίστηκε στον ποταμό Γιανγκτσέ. Στιγμιότυπο από τη διάσωση γυναίκας που επέβαινε στο πλοίο, το οποίο βυθίστηκε χθες βράδυ στον ποταμό Γιανγκτσέ της Κίνας, στη διάρκεια καταιγίδας. Μεταξύ των 458 επιβαινόντων ήταν 406 τουρίστες, ηλικίας περίπου από 50 έως 80 ετών, και 47 μέλη του πληρώματος.  Η επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες σκάφη μαζί με τουλάχιστον 100 ψαρόβαρκες, δυσχεραίνεται από τις καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδης βροχή.
REUTERS / STRINGER/CHINA

Στιγμιότυπο από τη διάσωση γυναίκας που επέβαινε στο πλοίο, το οποίο βυθίστηκε χθες βράδυ στον ποταμό Γιανγκτσέ της Κίνας, στη διάρκεια καταιγίδας. Μεταξύ των 458 επιβαινόντων ήταν 406 τουρίστες, ηλικίας περίπου από 50 έως 80 ετών, και 47 μέλη του πληρώματος.  Η επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες σκάφη μαζί με τουλάχιστον 100 ψαρόβαρκες, δυσχεραίνεται από τις καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδης βροχή.

Νεογέννητος γατόπαρδος στον ζωολογικό κήπο του Μίνστερ. Υπάλληλος του ζωολογικού κήπου του Μίνστερ στη Γερμανία, ταΐζει ένα από τα επτά νεογέννητα τσιτάχ του πάρκου. 
REUTERS / INA FASSBENDER

Υπάλληλος του ζωολογικού κήπου του Μίνστερ στη Γερμανία, ταΐζει ένα από τα επτά νεογέννητα τσιτάχ του πάρκου. 

Έκθεση έργων της Άγκνες Μάρτιν στην Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ. Υπάλληλος της Πινακοθήκης Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ παρατηρεί έργα της Άγκνες Μάρτιν με τίτλο «The Island I-VII», τα οποία παρουσιάζονται στο πλαίσιο έκθεσης της λονδρέζικης γκαλερί, αφιερωμένης στην Αμερικανίδα καλλιτέχνη.
EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Υπάλληλος της Πινακοθήκης Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ παρατηρεί έργα της Άγκνες Μάρτιν με τίτλο «The Island I-VII», τα οποία παρουσιάζονται στο πλαίσιο έκθεσης της λονδρέζικης γκαλερί, αφιερωμένης στην Αμερικανίδα καλλιτέχνη.

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο υπουργείο Παιδείας . Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Παιδείας, κατά την τελευταία ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια και τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ που εξετάζονται στο μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.
SOOC / Menelaos Myrillas

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Παιδείας, κατά την τελευταία ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια και τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ που εξετάζονται στο μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Γαλάζια λιβελούλα στο Ναύπλιο. Μια γαλάζια λιβελούλα στο Ναύπλιο.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Μια γαλάζια λιβελούλα στο Ναύπλιο.

Μιανμάρ: «Σε ασφαλή τοποθεσία» μεταφέρονται οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στη Θάλασσα Ανταμάν . Αξιωματικοί του στρατού της Μιανμάρ διακρίνονται πάνω σε πλοίο με πάνω από 700 μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε σκάφος στη Θάλασσα Ανταμάν από την Παρασκευή, οπότε και τους εντόπισαν οι αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού πληροφοριών της χώρας, Γιε Τουτ, έχει ξεκινήσει η μεταφορά των μεταναστών σε «ασφαλή τοποθεσία», την οποία δεν αποκάλυψε για λόγους ασφαλείας, και στην οποία θα πραγματοποιηθεί η ταυτοποίησή τους. 
REUTERS / SOE ZEYA TUN

Αξιωματικοί του στρατού της Μιανμάρ διακρίνονται πάνω σε πλοίο με πάνω από 700 μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε σκάφος στη Θάλασσα Ανταμάν από την Παρασκευή, οπότε και τους εντόπισαν οι αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού πληροφοριών της χώρας, Γιε Τουτ, έχει ξεκινήσει η μεταφορά των μεταναστών σε «ασφαλή τοποθεσία», την οποία δεν αποκάλυψε για λόγους ασφαλείας, και στην οποία θα πραγματοποιηθεί η ταυτοποίησή τους. 

«Ανάσες» δροσιάς στην Πεσαβάρ. Αγόρι βουτά στα νερά ποταμού της πόλης του Πακιστάν, Πεσαβάρ, αναζητώντας μια «ανάσα» δροσιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. 
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Αγόρι βουτά στα νερά ποταμού της πόλης του Πακιστάν, Πεσαβάρ, αναζητώντας μια «ανάσα» δροσιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. 

Βροχερή ημέρα στην Ναντσίνγκ. Κάτοικοι της πόλης Ναντσίνγκ στην Κίνα, μετακινούνται με στους δρόμους, φορώντας πολύχρωμα αδιάβροχα για να προστατευθούν από τη βροχή.
REUTERS / CHINA DAILY

Κάτοικοι της πόλης Ναντσίνγκ στην Κίνα, μετακινούνται με στους δρόμους, φορώντας πολύχρωμα αδιάβροχα για να προστατευθούν από τη βροχή.

Άσκηση σεισμού σε σχολείο των Φιλιππίνων. Μαθητές και δάσκαλοι δημοτικού σχολείου της  πόλης Παρανιάκε των Φιλιππίνων συμμετέχουν σε άσκηση ετοιμότητας για σεισμό.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Μαθητές και δάσκαλοι δημοτικού σχολείου της  πόλης Παρανιάκε των Φιλιππίνων συμμετέχουν σε άσκηση ετοιμότητας για σεισμό.