Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 20:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 5 Μαΐου 2015.

Το βότανο ταραξάκο στην Κολωνία. Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη απεικονίζεται το βότανο ταραξάκο στην Κολωνία. Η κύρια περίοδος ανθοφορίας του εν λόγω βοτάνου στην Ευρώπη διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.
EPA / FEDERICO GAMBARINI

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη απεικονίζεται το βότανο ταραξάκο στην Κολωνία. Η κύρια περίοδος ανθοφορίας του εν λόγω βοτάνου στην Ευρώπη διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Στιγμιότυπο από το Met Gala 2015. Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα κατά την άφιξή της στο γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη. Φέτος το Γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν είχε θέμα την Κίνα.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα κατά την άφιξή της στο γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη. Φέτος το Γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν είχε θέμα την Κίνα.

Απεργία των σιδηροδρομικών στη Γερμανία. Πλήθος κόσμου συνωστίζεται σε μία πλατφόρμα του σταθμού του μετρό στην πλατεία Alexanderplatz στο Βερολίνο. Οι Γερμανοί οδηγοί τρένων ξεκίνησαν απεργία τη Δευτέρα, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα, χωρίς σημάδια λύσης στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο συνδικάτο των οδηγών και την εργοδοσία τους. Η απεργία είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Deutsche Bahn.
EPA / KAY NIETFELD

Πλήθος κόσμου συνωστίζεται σε μία πλατφόρμα του σταθμού του μετρό στην πλατεία Alexanderplatz στο Βερολίνο. Οι Γερμανοί οδηγοί τρένων ξεκίνησαν απεργία τη Δευτέρα, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα, χωρίς σημάδια λύσης στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο συνδικάτο των οδηγών και την εργοδοσία τους. Η απεργία είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Deutsche Bahn.

Βρετανία: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μιλά σε προεκλογική εκδήλωση στο Bath. Ισοψηφία του Συντηρητικού κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και του Εργατικού κόμματος δείχνει δημοσκόπηση δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας The Sun εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Πέμπτη.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μιλά σε προεκλογική εκδήλωση στο Bath. Ισοψηφία του Συντηρητικού κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και του Εργατικού κόμματος δείχνει δημοσκόπηση δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας The Sun εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Πέμπτη.

Νεπάλ: Στον απόηχο του σεισμού . Ένα παιδί που επέζησε από το σεισμό στο Νεπάλ, τρέχει ανάμεσα σε καταστρεμμένα σπίτια σρο Sankhu, στα περίχωρα του Κατμαντού.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ένα παιδί που επέζησε από το σεισμό στο Νεπάλ, τρέχει ανάμεσα σε καταστρεμμένα σπίτια σρο Sankhu, στα περίχωρα του Κατμαντού.

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 27χρονος παιδοκτόνος. Για ανθρωποκτονία από πρόθεση απολογείται ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης Άννυ. Ο κατηγορούμενος απολογείται χωρίς την παρουσία δικηγόρου, καθώς ο συνήγορός του παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του στην αστυνομία.
SOOC / MENELAOS MYRILLAS

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση απολογείται ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης Άννυ. Ο κατηγορούμενος απολογείται χωρίς την παρουσία δικηγόρου, καθώς ο συνήγορός του παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του στην αστυνομία.

Πρόβα για τη στρατιωτική παρέλαση στη Μόσχα. Ρώσοι στρατιώτες συμμετέχουν στην πρόβα της στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου για να τιμηθούν τα 70 χρόνια από τη νίκη των Συμμάχων στην Ευρώπη ενάντια στη ναζιστική Γερμανία.
EPA / YURI KOCHETKOV

Ρώσοι στρατιώτες συμμετέχουν στην πρόβα της στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου για να τιμηθούν τα 70 χρόνια από τη νίκη των Συμμάχων στην Ευρώπη ενάντια στη ναζιστική Γερμανία.

Οκνηρές μικρές αρκούδες σε ζωολογικό κήπο της Λειψίας . Δύο νεαρές και... μάλλον οκνηρές αρκούδες παίζουν σε ζωολογικό κήπο της Λειψίας. Πέρυσι, 912 ζώα γεννήθηκαν στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο.
EPA / LUKAS SCHULZE

Δύο νεαρές και... μάλλον οκνηρές αρκούδες παίζουν σε ζωολογικό κήπο της Λειψίας. Πέρυσι, 912 ζώα γεννήθηκαν στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο.

Καθαρίζοντας τις λάμπες του Πύργου του Άιφελ. Ο τεχνικός David Kalic καθαρίζει έναν από τους λαμπτήρες στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Η εκστρατεία αντικατάστασης και καθαρισμού των 425 χρυσών λαμπτήρων που ξεκίνησε την Τρίτη, επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερα χρόνια.
REUTERS / PHILIPPE WOJAZER

Ο τεχνικός David Kalic καθαρίζει έναν από τους λαμπτήρες στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Η εκστρατεία αντικατάστασης και καθαρισμού των 425 χρυσών λαμπτήρων που ξεκίνησε την Τρίτη, επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Μόλυνση στον Θερμαϊκό Κόλπο . Στιγμιότυπο από τον Θερμαϊκό Κόλπο.
INTIME NEWS / ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τον Θερμαϊκό Κόλπο.

Στιγμές χαλάρωσης στον ήλιο. Ένας λεμούριος απολαμβάνει τον ήλιο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
INTIME NEWS / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ένας λεμούριος απολαμβάνει τον ήλιο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Σπορά βαμβακιού στη Λάρισα. Στιγμιότυπο από τη διαδικασία που ακολουθείται κατά τη σπορά βαμβακιού σε ένα χωράφι της Λάρισας. (EUROKINISSI/
Eurokinissi / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τη διαδικασία που ακολουθείται κατά τη σπορά βαμβακιού σε ένα χωράφι της Λάρισας. (EUROKINISSI/