Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 22:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Μ. Παρασκευή 10 Απριλίου 2015.

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε περιοχές του Ιλινόις . Ξεριζωμένα δέντρα άφησε πίσω του ο καταστροφικός ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή του Fairland στο Ιλινόις. Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.
EPA / KAMIL KRZACZYNSKI

Ξεριζωμένα δέντρα άφησε πίσω του ο καταστροφικός ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή του Fairland στο Ιλινόις. Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.

Σε διακοπές ο πρωθυπουργός του Ισραήλ . Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου (αριστερά) μαζί με τους γιούς του κάνουν βόλτα με καμήλες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Ισραήλ.
REUTERS / HANDOUT

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου (αριστερά) μαζί με τους γιούς του κάνουν βόλτα με καμήλες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Ισραήλ.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Ένας Ινδός κάνει βόλτα με το ποδήλατό του κατά τη δύση του ηλίου στα περίχωρα του Αμριτσάρ.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Ένας Ινδός κάνει βόλτα με το ποδήλατό του κατά τη δύση του ηλίου στα περίχωρα του Αμριτσάρ.

Καθαρισμός ποταμού στην Κίνα. Ένα πλοίο απομακρύνει το πλαγκτόν από την επιφάνεια του ποταμού Xizhi στην πόλη Huizhou της κινεζικής επαρχίας Γκουανγκντόνγκ.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα πλοίο απομακρύνει το πλαγκτόν από την επιφάνεια του ποταμού Xizhi στην πόλη Huizhou της κινεζικής επαρχίας Γκουανγκντόνγκ.

Συγκομιδή σπαραγγιών στο Βραδεμβούργο. Αγρότες μαζεύουν σπαράγγια κοντά στο Ruhlsdorf της Γερμανίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περίπου 16.000 τόνοι σπαραγγιών συλλέχθηκαν το 2014.
EPA / RALF HIRSCHBERGER

Αγρότες μαζεύουν σπαράγγια κοντά στο Ruhlsdorf της Γερμανίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περίπου 16.000 τόνοι σπαραγγιών συλλέχθηκαν το 2014.

Ταϊλάνδη: Ελέφαντες καταβρέχουν τουρίστες. Ελέφαντες καταβρέχουν τουρίστες στο πλαίσιο του φεστιβάλ νερού Songkran στην πόλη Αγιουτάγια της Ταϊλάνδης. Το Songkran είναι από τα πιο διάσημα φεστιβάλ της χώρας και σηματοδοτεί έναρξη του νέου έτους της Ταϊλάνδης.
REUTERS / CHAIWAT SUBPRASOM

Ελέφαντες καταβρέχουν τουρίστες στο πλαίσιο του φεστιβάλ νερού Songkran στην πόλη Αγιουτάγια της Ταϊλάνδης. Το Songkran είναι από τα πιο διάσημα φεστιβάλ της χώρας και σηματοδοτεί έναρξη του νέου έτους της Ταϊλάνδης.

Τζοντχπούρ: «Η μπλε πόλη». Γενική άποψη της κατοικημένης περιοχής της Τζοντχπούρ κατά τη διάρκεια του σούρουπου. Η πόλη Τζοντχπούρ, γνωστή και ως «μπλε πόλη» βρίσκεται στην έρημο του ινδικού κρατιδίου του Ράτζασταν.
REUTERS / ADNAN ABIDI

Γενική άποψη της κατοικημένης περιοχής της Τζοντχπούρ κατά τη διάρκεια του σούρουπου. Η πόλη Τζοντχπούρ, γνωστή και ως «μπλε πόλη» βρίσκεται στην έρημο του ινδικού κρατιδίου του Ράτζασταν.

Ατμοσφαιρική ρύπανση στη νοτιοανατολική Αγγλία . Περαστικοί κοιτάζουν τον ουρανοξύστη Σαρντ από το Hill, καθώς η υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση συσκοτίζει τον ορίζοντα πάνω από το Λονδίνο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ατμοσφαιρική ρύπανση στη νοτιοανατολική Αγγλία έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα την Παρασκευή.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Περαστικοί κοιτάζουν τον ουρανοξύστη Σαρντ από το Hill, καθώς η υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση συσκοτίζει τον ορίζοντα πάνω από το Λονδίνο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ατμοσφαιρική ρύπανση στη νοτιοανατολική Αγγλία έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα την Παρασκευή.

Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός - Νίζνι Νόβγκοροντ 77-70 . Ο Ολυμπιακός περάτωσε τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο του Top-16 της Ευρωλίγκας επικρατώντας της Νίζνι Νόβγκοροντ με 77-70 στο ΣΕΦ.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο Ολυμπιακός περάτωσε τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο του Top-16 της Ευρωλίγκας επικρατώντας της Νίζνι Νόβγκοροντ με 77-70 στο ΣΕΦ.

Με κατάνυξη η ακολουθία της Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μονή Πεντέλης. Ένας άνδρας προσκυνά τον εσταυρωμένο κατά τη διάρκεια της ακολουθίας της Αποκαθήλωσης τη Μεγάλη Παρασκευή στη μονή Πεντέλης. Με άκρα ταπείνωση και συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε η Αποκαθήλωση του Κυρίου στην Ιερά Μονή Πεντέλης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ένας άνδρας προσκυνά τον εσταυρωμένο κατά τη διάρκεια της ακολουθίας της Αποκαθήλωσης τη Μεγάλη Παρασκευή στη μονή Πεντέλης. Με άκρα ταπείνωση και συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε η Αποκαθήλωση του Κυρίου στην Ιερά Μονή Πεντέλης.