Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 19:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.

Λεμούριοι στην Κίνα. Λεμούριοι γευματίζουν στον ζωολογικό κήπο του Τσινγκτάο, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA DAILY

Λεμούριοι γευματίζουν στον ζωολογικό κήπο του Τσινγκτάο, στην Κίνα.

Η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Κυβέρνησης. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανακοινώνουν την σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.
SOOC / Nick Paleologos

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανακοινώνουν την σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση. Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Εννέα εξ αυτών επέλεξαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο και τα υπόλοιπα με πολιτικό. Τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε νωρίτερα ο νέος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Εννέα εξ αυτών επέλεξαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο και τα υπόλοιπα με πολιτικό. Τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε νωρίτερα ο νέος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Selfie» με φόντο τον ποταμό Γιανγκτσέ. Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο τον μολυσμένο από το καυσαέριο αέρα, δίπλα στον ποταμό Γιανγκτσέ, στο Γουχάν της Κίνας.
 
REUTERS / CHINA DAILY

Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο τον μολυσμένο από το καυσαέριο αέρα, δίπλα στον ποταμό Γιανγκτσέ, στο Γουχάν της Κίνας.

 

Κύκνοι σε παγωμένη λίμνη της Ρωσίας . Κύκνοι που έχουν συγκεντρωθεί σε παγωμένη λίμνη της Δημοκρατίας των Αλτάι, με το θερμόμετρο στην περιοχή να δείχνει 35 βαθμούς υπό το μηδέν. Περίπου 600 κύκνοι ετησίως βρίσκουν καταφύγιο στη συγκεκριμένη λίμνη λόγω των θερμών πηγών που υπάρχουν στην περιοχή.
REUTERS / ANDREI KASPRISHIN

Κύκνοι που έχουν συγκεντρωθεί σε παγωμένη λίμνη της Δημοκρατίας των Αλτάι, με το θερμόμετρο στην περιοχή να δείχνει 35 βαθμούς υπό το μηδέν. Περίπου 600 κύκνοι ετησίως βρίσκουν καταφύγιο στη συγκεκριμένη λίμνη λόγω των θερμών πηγών που υπάρχουν στην περιοχή.

Ο Γκ. Χαρδούβελης στις Βρυξέλλες. Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης συναντά τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν στο περιθώριο της συνεδρίασης του ECOFIN στις Βρυξέλλες.
 
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης συναντά τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν στο περιθώριο της συνεδρίασης του ECOFIN στις Βρυξέλλες.

 

Ο Νίκ Κύργιος αποκλείστηκε από το Australian Open 2015. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νίκ Κύργιος πετάει τη ρακέτα του απογοητευμένος, έπειτα από την ήττα που υπέστη από τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ, στην προημιτελική φάση του Australian Open.
 
EPA / Made Nagi

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νίκ Κύργιος πετάει τη ρακέτα του απογοητευμένος, έπειτα από την ήττα που υπέστη από τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ, στην προημιτελική φάση του Australian Open.

 

Μια χειμωνιάτικη μέρα σε πάρκο της Σεούλ . Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες σε πάρκο της Σεούλ.
REUTERS / KIM HONG-JI

Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες σε πάρκο της Σεούλ.

Λιοντάρια στο πάρκο για Σαφάρι του Χανγκτσόου. Τρία μικρά λιοντάρια παίζουν στο πάρκο για Σαφάρι της πόλης Χανγκτσόου, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA DAILY

Τρία μικρά λιοντάρια παίζουν στο πάρκο για Σαφάρι της πόλης Χανγκτσόου, στην Κίνα.

Προετοιμασίες για τα βρετανικά κινηματογραφικά βραβεία BAFTA . Μισοτελειωμένες μάσκες των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA σε χυτήριο του δυτικού Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Μισοτελειωμένες μάσκες των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA σε χυτήριο του δυτικού Λονδίνου.

Ηλιοβασίλεμα στη Μαλαισία. Ένας άνδρας τρέχει κατά μήκος της λίμνης Titiwangsa, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.
EPA / FAZRY ISMAIL

Ένας άνδρας τρέχει κατά μήκος της λίμνης Titiwangsa, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Κόπα Άφρικα: Αγωνία για τα αποτελέσματα των αγώνων. Οπαδός της Γκανά περιμένει την έναρξη του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Νότια Αφρική.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Οπαδός της Γκανά περιμένει την έναρξη του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Νότια Αφρική.