Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 22:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 19 Ιουλίου 2014.

Ρεπορτάζ στα συντρίμμια του μαλαισιανού Boeing. Δημοσιογράφοι πραγματοποιούν έρευνα στα συντρίμμια του Boeing 777 της πτήσης MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το οποίο συνετρίβη καθώς πετούσε πάνω από περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντόνετσκ. Ένα Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών με περισσότερους από 280 επιβάτες συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου. Το αεροπλάνο έπεσε ανάμεσα στην πόλη του Ντόνετσκ και των ρωσικών συνόρων, σε μία περιοχή όπου έχουν πραγματοποιηθεί σκληρές συγκρούσεις ανάμεσα σε αυτονομιστές και ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις.
EPA / ROBERT GHEMENT

Δημοσιογράφοι πραγματοποιούν έρευνα στα συντρίμμια του Boeing 777 της πτήσης MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το οποίο συνετρίβη καθώς πετούσε πάνω από περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντόνετσκ. Ένα Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών με περισσότερους από 280 επιβάτες συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου. Το αεροπλάνο έπεσε ανάμεσα στην πόλη του Ντόνετσκ και των ρωσικών συνόρων, σε μία περιοχή όπου έχουν πραγματοποιηθεί σκληρές συγκρούσεις ανάμεσα σε αυτονομιστές και ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις.

Διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στο Παρίσι. Ένας διαδηλωτής βρίσκεται αντιμέτωπος με δυνάμεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας υπέρ των Παλαιστινίων στο Παρίσι. Διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν πορεία υπέρ των Παλαιστινίων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στο Παρίσι καθώς αψήφησαν την απαγόρευση που είχαν επιβάλει οι αρχές για μια προγραμματισμένη διαδήλωση κατά των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας.
REUTERS / PHILIPPE WOJAZER

Ένας διαδηλωτής βρίσκεται αντιμέτωπος με δυνάμεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας υπέρ των Παλαιστινίων στο Παρίσι. Διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν πορεία υπέρ των Παλαιστινίων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στο Παρίσι καθώς αψήφησαν την απαγόρευση που είχαν επιβάλει οι αρχές για μια προγραμματισμένη διαδήλωση κατά των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας.

Αεροσκάφος: Η Ουκρανία κατηγορεί τους φιλορώσους αντάρτες ότι καταστρέφουν στοιχεία. Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγορεί τους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία ότι προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Οι ουκρανικές αρχές δήλωσαν ότι αντάρτες απομάκρυναν 38 πτώματα από το σημείο της συντριβής.
EPA / ANASTASIA VLASOVA

Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγορεί τους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία ότι προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Οι ουκρανικές αρχές δήλωσαν ότι αντάρτες απομάκρυναν 38 πτώματα από το σημείο της συντριβής.

Ένας νεκρός από τον τυφώνα Ραμασούν στην Κίνα. Ένας νεκρός είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του τυφώνα Ραμασούν, ο οποίος χτύπησε το απόγευμα της Παρασκευής  την επαρχία Χαϊνάν της Κίνας, αφού είχε χτυπήσει τις προηγούμενες ημέρες τις Φιλιππίνες, κοστίζοντας τη ζωή σε 64 ανθρώπους. Ο τυφώνας έφτασε στη Χαϊνάν με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα και είναι ο ισχυρότερος που έχει χτυπήσει την επαρχία τα τελευταία 40 χρόνια.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας νεκρός είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του τυφώνα Ραμασούν, ο οποίος χτύπησε το απόγευμα της Παρασκευής  την επαρχία Χαϊνάν της Κίνας, αφού είχε χτυπήσει τις προηγούμενες ημέρες τις Φιλιππίνες, κοστίζοντας τη ζωή σε 64 ανθρώπους. Ο τυφώνας έφτασε στη Χαϊνάν με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα και είναι ο ισχυρότερος που έχει χτυπήσει την επαρχία τα τελευταία 40 χρόνια.

Φυσικό καταφύγιο για φλαμίνγκο στην Ισπανία. Εθελοντές (πίσω) βουτούν σε λίμνη κοντά στη Μάλαγα για να συγκεντρώσουν σε ένα σημείο νεογέννητα φλαμίνγκο και να τα τοποθετήσουν στο φυσικό καταφύγιο Fuente de Piedra. Περίπου 600 φλαμίνγκο καταγράφηκαν πριν οδηγηθούν στη λίμνη, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά καταφύγια  για  φλαμίνγκο στην Ευρώπη.
REUTERS / JON NAZCA

Εθελοντές (πίσω) βουτούν σε λίμνη κοντά στη Μάλαγα για να συγκεντρώσουν σε ένα σημείο νεογέννητα φλαμίνγκο και να τα τοποθετήσουν στο φυσικό καταφύγιο Fuente de Piedra. Περίπου 600 φλαμίνγκο καταγράφηκαν πριν οδηγηθούν στη λίμνη, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά καταφύγια  για  φλαμίνγκο στην Ευρώπη.

Formula 1: Πρωτιά Ρόσμπεργκ στα δοκιμαστικά του Χοκενχάιμ. Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Νίκο Ρόσμπεργκ στο «σπίτι» του, δηλαδή στο γερμανικό γκραν πρι που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Χοκενχάιμ. Ο πιλότος της Μερτσέντες κατάκτησε τη δεύτερη συνεχή pole position (συνολικά ένατη στην καριέρα του), καθώς υπήρξε ταχύτερος όλων στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.
EPA / JENS BUETTNER

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Νίκο Ρόσμπεργκ στο «σπίτι» του, δηλαδή στο γερμανικό γκραν πρι που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Χοκενχάιμ. Ο πιλότος της Μερτσέντες κατάκτησε τη δεύτερη συνεχή pole position (συνολικά ένατη στην καριέρα του), καθώς υπήρξε ταχύτερος όλων στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Μεταγωγή Ν. Μαζιώτη στο Εφετείο. Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης. Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Εφετών ο Νίκος Μαζιώτης από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά τη σύλληψη του.
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης. Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Εφετών ο Νίκος Μαζιώτης από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά τη σύλληψη του.

Χανιά: Διαμαρτυρία κατά της καταστροφής των χημικών της Συρίας . Διαδηλωτές ξεκίνησαν τριήμερο αποκλεισμό της βάσης της Σούδας στα Χανιά, με σύνθημα η «μάχη της Κρήτης» κατά της εν πλω καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο. Το ραντεβού των διαδηλωτών ήταν το πρωί στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων από όπου με οχήματα έφτασαν το μεσημέρι σε κοντινό σημείο από την πύλη της βάσης όπου και θα πραγματοποιήσουν όπως έχουν ανακοινώσει τριήμερο αποκλεισμό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Διαδηλωτές ξεκίνησαν τριήμερο αποκλεισμό της βάσης της Σούδας στα Χανιά, με σύνθημα η «μάχη της Κρήτης» κατά της εν πλω καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο. Το ραντεβού των διαδηλωτών ήταν το πρωί στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων από όπου με οχήματα έφτασαν το μεσημέρι σε κοντινό σημείο από την πύλη της βάσης όπου και θα πραγματοποιήσουν όπως έχουν ανακοινώσει τριήμερο αποκλεισμό.

Ξαφνική καταιγίδα στην Αθήνα. Αυτοκίνητα διασχίζουν τη λεωφόρο Συγγρού ενώ πολίτης βρίσκει καταφύγιο από την βροχή κάτω από ομπρέλα, κατά τη διάρκεια ξαφνικής καταιγίδας που ξέσπασε στην Αθήνα. Προβλήματα στο Λεκανοπέδιο προκάλεσε η ξαφνική έντονη νεροποντή. Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 60 κλήσεις για άντηληση υδάτων στην Ατική.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φώτης Πλέγας Γ.

Αυτοκίνητα διασχίζουν τη λεωφόρο Συγγρού ενώ πολίτης βρίσκει καταφύγιο από την βροχή κάτω από ομπρέλα, κατά τη διάρκεια ξαφνικής καταιγίδας που ξέσπασε στην Αθήνα. Προβλήματα στο Λεκανοπέδιο προκάλεσε η ξαφνική έντονη νεροποντή. Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 60 κλήσεις για άντηληση υδάτων στην Ατική.