Multimedia

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 17:08

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατεί εντός του συγκροτήματος της έδρας της κυβέρνησης στην Μπανγκόγκ καθώς οι αρχές της Ταϊλάνδης επέτρεψαν σε χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να προσεγγίσουν και να εισέλθουν στο χώρο, μετά από εντολή να υποχωρήσουν για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Οι αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί γύρω από το κτήριο υποχώρησαν επιτρέποντας στους διαδηλωτές να διασχίσουν τον μέχρι σήμερα κλειστό με οδοφράγματα δρόμο. Αστυνομικοί και διαδηλωτές έδωσαν τα χέρια και στη συνέχεια δεκάδες διαδηλωτές εισήλθαν στους χώρους και του αρχηγείου της αστυνομίας. Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν θα εμποδίσουν την είσοδο των διαδηλωτών στο αρχηγείο, που «ανήκει στον λαό».

Ταϊλάνδη: Είσοδος διαδηλωτών στην έδρα της κυβέρνησης. Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές πανηγυρίζουν μετά την είσοδό τους στην έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόκ, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να υποχωρήσουν για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές πανηγυρίζουν μετά την είσοδό τους στην έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόκ, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να υποχωρήσουν για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.

Ταϊλάνδη: Είσοδος διαδηλωτών στην έδρα της κυβέρνησης. Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει την έδρα της κυβέρνησης στην Μπανγκόκ, χωρίς να συναντήσουν αντίσταση από τις δυνάμεις ασφαλείας.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει την έδρα της κυβέρνησης στην Μπανγκόκ, χωρίς να συναντήσουν αντίσταση από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ταϊλάνδη: Χιλιάδες διαδηλωτές στην έδρα της κυβέρνησης. Χιλιάδες διαδηλωτές εισήλθαν σήμερα στην έδρα της κυβέρνησης και στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Μπανγκόκ, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κατόπιν εντολής της κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις.
REUTERS / KEREK WONGSA

Χιλιάδες διαδηλωτές εισήλθαν σήμερα στην έδρα της κυβέρνησης και στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Μπανγκόκ, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κατόπιν εντολής της κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ, για την αποφυγή συγκρούσεων.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ, για την αποφυγή συγκρούσεων.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Διαδηλώτρια αγκαλιάζει έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Διαδηλώτρια αγκαλιάζει έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Διαδηλωτής σφίγγει τα χέρια με έναν αστυνομικό έξω από το κτήριο της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Διαδηλωτής σφίγγει τα χέρια με έναν αστυνομικό έξω από το κτήριο της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί απολαμβάνουν μία ήρεμη και χαλαρωτική στιγμή καθώς οι διαδηλωτές εισέρχονται στην περίβολο την έδρας της κυβέρνησης, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή συγκρούσεων.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Αστυνομικοί απολαμβάνουν μία ήρεμη και χαλαρωτική στιγμή καθώς οι διαδηλωτές εισέρχονται στην περίβολο την έδρας της κυβέρνησης, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή συγκρούσεων.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Οι αρχές της Ταϊλάνδης επέτρεψαν σε χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να προσεγγίσουν την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόκ, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να υποχωρήσουν για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Οι αρχές της Ταϊλάνδης επέτρεψαν σε χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να προσεγγίσουν την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόκ, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να υποχωρήσουν για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Διαδηλώτρια μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα στις αστυνομικές δυνάμεις κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / KEREK WONGSA

Διαδηλώτρια μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα στις αστυνομικές δυνάμεις κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί και διαδηλωτές χαιρετούν ο ένας τον άλλο στο κτιριακό συγκρότημα του αρχηγείου της αστυνομίας στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Αστυνομικοί και διαδηλωτές χαιρετούν ο ένας τον άλλο στο κτιριακό συγκρότημα του αρχηγείου της αστυνομίας στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Ενας άντρας ποζάρει για μία φωτογραφία μπροστά από ένα καμμένο αστυνομικό όχημα.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ενας άντρας ποζάρει για μία φωτογραφία μπροστά από ένα καμμένο αστυνομικό όχημα.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές καθώς τους υποδέχονται πίσω από τα οδοφράγματα, στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές καθώς τους υποδέχονται πίσω από τα οδοφράγματα, στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές καθώς τους υποδέχονται πίσω από τα οδοφράγματα, στο συγκρότημα της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές καθώς τους υποδέχονται πίσω από τα οδοφράγματα, στο συγκρότημα της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν την ώρα που βγαίνουν φωτογραφία με ένα διαδηλωτή.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν την ώρα που βγαίνουν φωτογραφία με ένα διαδηλωτή.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές βγάζουν το συρματόπλεγμα από τα οδοφράγματα στην είσοδο του αρχηγείου της αστυνομίας.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές βγάζουν το συρματόπλεγμα από τα οδοφράγματα στην είσοδο του αρχηγείου της αστυνομίας.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Διαδηλωτές γκρεμίζουν μέρος ενός οδοφράγματος της αστυνομίας, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Διαδηλωτές γκρεμίζουν μέρος ενός οδοφράγματος της αστυνομίας, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ταϊλανδοί αστυνομικοί χαμογελούν καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τους επευφημούν, μετά την υποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων έξω από την έδρα της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικός χαμογελά την ώρα που μιλά στο τηλέφωνο στους δικούς του για να τους ανακοινώσει το τέλος των συγκρούσεων στις διαδηλώσεις έξω από το κτιριακό συγκρότημα της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Αστυνομικός χαμογελά την ώρα που μιλά στο τηλέφωνο στους δικούς του για να τους ανακοινώσει το τέλος των συγκρούσεων στις διαδηλώσεις έξω από το κτιριακό συγκρότημα της έδρας της κυβέρνησης στη Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Αστυνομικοί και διαδηλωτές δίνουν τα χέρια. Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές ενώ τους υποδέχονται μέσα από τα οδοφράγματα.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Αστυνομικοί χαιρετούν τους διαδηλωτές ενώ τους υποδέχονται μέσα από τα οδοφράγματα.