Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 19:25

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013.

Στα σαγόνια του καρχαρία. Δύο γυναίκες κάθονται στο εσωτερικό από τα σαγόνια ενός μεγαλόδοντα, ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία, κατά την επίσκεψή τους στη διεθνή έκθεση με τίτλο «Καρχαρίας: Θηρευτής ή θήραμα», στο Στρατιωτικό - Ιστορικό Μουσείο Πυροβολικού και Μηχανικών στην Αγία Πετρούπολη. Η έκθεση περιλαμβάνει συλλογές από δείγματα απολιθωμάτων, σαγόνια, κυνηγετικό και αλιευτικό εξοπλισμό, δείγματα από είδη καρχαριών σε φυσικό μέγεθος.
REUTERS / ALEXANDER DEMIANCHUK

Δύο γυναίκες κάθονται στο εσωτερικό από τα σαγόνια ενός μεγαλόδοντα, ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία, κατά την επίσκεψή τους στη διεθνή έκθεση με τίτλο «Καρχαρίας: Θηρευτής ή θήραμα», στο Στρατιωτικό - Ιστορικό Μουσείο Πυροβολικού και Μηχανικών στην Αγία Πετρούπολη. Η έκθεση περιλαμβάνει συλλογές από δείγματα απολιθωμάτων, σαγόνια, κυνηγετικό και αλιευτικό εξοπλισμό, δείγματα από είδη καρχαριών σε φυσικό μέγεθος.

Φεστιβάλ Φαναριών στη Σεούλ. Φανάρια απεικονίζουν μία παραδοσιακή ορχήστρα που παίζει αρχαία κορεάτικη τελετουργική μουσική, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαναριών της Σεούλ. Το φεστιβάλ διαρκεί από την 1η έως τις 17 Νοεμβρίου.
REUTERS / KIM HONG-JI

Φανάρια απεικονίζουν μία παραδοσιακή ορχήστρα που παίζει αρχαία κορεάτικη τελετουργική μουσική, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαναριών της Σεούλ. Το φεστιβάλ διαρκεί από την 1η έως τις 17 Νοεμβρίου.

Σχέδια για δημιουργία καταφυγίου θαλάσσιας και άγριας ζωής στην Ανταρκτική. Πιγκουίνοι στο Ακρωτήρι Ντένισον, στον κόλπο Commonwealth, στην ανατολική Ανταρκτική. Η Επιτροπή για τη Διατήρηση Πόρων Θαλάσσιας Ζωής στην Ανταρκτική μετά από μακρά συνεδρίαση διάρκειας μίας εβδομάδας στο Χόμπαρτ της Αυστραλίας, αποφάσισε να λάβει υπόψη της προτάσεις για τη δημιουργία δύο «προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών» με στόχο την προστασία της άγριας θαλάσσιας ζωής από την αλίευση, εξόρυξη πετρελαίου και άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες.
REUTERS / STAFF

Πιγκουίνοι στο Ακρωτήρι Ντένισον, στον κόλπο Commonwealth, στην ανατολική Ανταρκτική. Η Επιτροπή για τη Διατήρηση Πόρων Θαλάσσιας Ζωής στην Ανταρκτική μετά από μακρά συνεδρίαση διάρκειας μίας εβδομάδας στο Χόμπαρτ της Αυστραλίας, αποφάσισε να λάβει υπόψη της προτάσεις για τη δημιουργία δύο «προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών» με στόχο την προστασία της άγριας θαλάσσιας ζωής από την αλίευση, εξόρυξη πετρελαίου και άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες.

Ο Λευκός Οίκος γιορτάζει το Halloween. Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ προσφέρουν γλυκά και καραμέλες σε παιδιά που επισκέπτονται το Λευκό Οίκο για το Halloween.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ προσφέρουν γλυκά και καραμέλες σε παιδιά που επισκέπτονται το Λευκό Οίκο για το Halloween.

Μανίλα: Ημέρα αφιερωμένη στους νεκρούς  . Ενα αγόρι σκαρφαλώνει σε τάφους διαμορφωνένους σε μορφή διαμερίσματων, για να ανάψει ένα κερί, σε ένα νεκροταφείο στην πόλη Ναβότας, βόρεια της Μανίλας. Το αγόρι πληρώνεται 10 πέσος (0,23 δολάρια) για να σκαρφαλώνει σε τάφους που βρίσκονται πολύ ψηλά για να τους φτάσουν οι συγγενείς που έρχονται για να αφήσουν λουλούδια και κεριά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι ημέρες στις 1 και 2 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένες στους Αγίους και τις Ψυχές και ο κόσμος συρρέει στα νεκροταφία για να εκφράσει το σεβασμό του στους αγαπημένους του προσφέρωντας λουλούδια και αναβοντας κεριά.
REUTERS / ROMEO RANOCO

Ενα αγόρι σκαρφαλώνει σε τάφους διαμορφωνένους σε μορφή διαμερίσματων, για να ανάψει ένα κερί, σε ένα νεκροταφείο στην πόλη Ναβότας, βόρεια της Μανίλας. Το αγόρι πληρώνεται 10 πέσος (0,23 δολάρια) για να σκαρφαλώνει σε τάφους που βρίσκονται πολύ ψηλά για να τους φτάσουν οι συγγενείς που έρχονται για να αφήσουν λουλούδια και κεριά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι ημέρες στις 1 και 2 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένες στους Αγίους και τις Ψυχές και ο κόσμος συρρέει στα νεκροταφία για να εκφράσει το σεβασμό του στους αγαπημένους του προσφέρωντας λουλούδια και αναβοντας κεριά.

Δημοπρασία γερακιών στο Κατάρ. Ενδιαφερόμενοι αγοραστές εξετάζουν ένα γεράκι, κατά τη διάρκεια της πρώτης ετήσιας δημοπρασίας γερακιών στο Κατάρ. Πάνω από 150 γεράκια από την περιοχή του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου και του Ιράν, δημοπρατήθηκαν κατά τη διάρκεια μίας διήμερης εκδήλωσης κατά την οποία συγκεντρώθηκαν εκτροφείς από όλα τα κράτη του Περσικού Κόλπου.Οι προσφορές για τα περισσότερα γεράκια κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας ξεκινούσαν στα 5.500 δολάρια.
REUTERS / STEPHANIE MCGEHEE

Ενδιαφερόμενοι αγοραστές εξετάζουν ένα γεράκι, κατά τη διάρκεια της πρώτης ετήσιας δημοπρασίας γερακιών στο Κατάρ. Πάνω από 150 γεράκια από την περιοχή του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου και του Ιράν, δημοπρατήθηκαν κατά τη διάρκεια μίας διήμερης εκδήλωσης κατά την οποία συγκεντρώθηκαν εκτροφείς από όλα τα κράτη του Περσικού Κόλπου.Οι προσφορές για τα περισσότερα γεράκια κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας ξεκινούσαν στα 5.500 δολάρια.

Λος Άντζελες: Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για ανασφάλιστους πολίτες. Κόσμος λαμβάνει οδοντιατρική φροντίδα στη δωρεάν κλινική του Λος Άντζελες Care Harbor, στην Καλιφόρνια. Η κλινική τετραήμερης λειτουργίας, παρέχει δωρεάν ιατρική, οδοντιατρική και οφθαλμολογική περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση  σε χιλιάδες ανασφάλιστους, άτομα υψηλού κινδύνου και φτωχές οικογένειες.
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Κόσμος λαμβάνει οδοντιατρική φροντίδα στη δωρεάν κλινική του Λος Άντζελες Care Harbor, στην Καλιφόρνια. Η κλινική τετραήμερης λειτουργίας, παρέχει δωρεάν ιατρική, οδοντιατρική και οφθαλμολογική περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση  σε χιλιάδες ανασφάλιστους, άτομα υψηλού κινδύνου και φτωχές οικογένειες.

Καλλιτεχνικό πατινάζ στο Πεκίνο. Η Αικατερίνα Μπόμπροβα και ο Ντιμίτρι Σολόβιεβ από τη Ρωσία, εκτελούν το χορευτικό τους στον πάγο κατά τη διάρκεια του γκράν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Η Αικατερίνα Μπόμπροβα και ο Ντιμίτρι Σολόβιεβ από τη Ρωσία, εκτελούν το χορευτικό τους στον πάγο κατά τη διάρκεια του γκράν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο.

Νέα Υόρκη: Halloween στο στοιχειωμένο μονοπάτι του Ακέφαλου Καβαλάρη. Ενας μεταμφιεσμένος άντρας διασκεδάζει τον κόσμο που περιμένει να εισέλθει στο στοιχειωμένο μονοπάτι γνωστό ως «Horseman
REUTERS / ADREES LATIF

Ενας μεταμφιεσμένος άντρας διασκεδάζει τον κόσμο που περιμένει να εισέλθει στο στοιχειωμένο μονοπάτι γνωστό ως «Horseman's Hollow», στο κτήμα της ιστορικής έπαυλης Φίλιπσμπεργκ, κατά τον εορτασμό του Halloween στο Sleepy Hollow, στη Νέα Υόρκη. Το Sleepy Hollow, στην ανατολική όχθη του ποταμού Χάντσον, 48 χλμ βόρεια του Μανχάταν, είναι ευρέως γνωστό σε πολλούς μέσα από την ιστορία του αμερικανού συγγραφέα Ουάσιγκτον Ιρβινγκ «Ο Θρύλος του Sleepy Hollow».

Λιβύη:Τελετή αποφοίτησης στην αστυνομική ακαδημία της Τρίπολης. Λίβυοι αστυνομικοί πηδούν μέσα από φλεγόμενα στεφάνια κατά τη διάρκεια επίδειξης στην τελετή αποφοίτησής τους στην αστυνομική Ακαδημία της Τρίπολης, στη Λιβύη.
REUTERS / ISMAIL ZITOUNY

Λίβυοι αστυνομικοί πηδούν μέσα από φλεγόμενα στεφάνια κατά τη διάρκεια επίδειξης στην τελετή αποφοίτησής τους στην αστυνομική Ακαδημία της Τρίπολης, στη Λιβύη.

Ανατολή ηλίου στο Νέο Δελχί. Ανατολή ηλίου στα νερά του ποταμού Γιάμουνα, στο Νέο Δελχί.
REUTERS / AHMAD MASOOD

Ανατολή ηλίου στα νερά του ποταμού Γιάμουνα, στο Νέο Δελχί.

Η Ζιζέλ στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο. Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία Ζιζέλ Μπούντχεν, παρουσιάζει δημιουργία της χειμερινής κολεξιόν Colcci 2014, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο.
 
REUTERS / NACHO DOCE

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία Ζιζέλ Μπούντχεν, παρουσιάζει δημιουργία της χειμερινής κολεξιόν Colcci 2014, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο.