Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 22:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα γενειάδας . Ο αμερικανός Αρμίν Μπίλεφελντ φωτογραφίζεται λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γενειάδας που διεξάγεται στην πόλη Λάινφελντεν - Εχτερντινγκεν της Γερμανίας. Ο Μπίλεφελντ χρειάζεται πάνω από έξι ώρες για να πετύχει το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία. Πάνω από 300 άτομα από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην διοργάνωση.
REUTERS / MICHAELA REHLE
Ο αμερικανός Αρμίν Μπίλεφελντ φωτογραφίζεται λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γενειάδας που διεξάγεται στην πόλη Λάινφελντεν - Εχτερντινγκεν της Γερμανίας. Ο Μπίλεφελντ χρειάζεται πάνω από έξι ώρες για να πετύχει το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία. Πάνω από 300 άτομα από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην διοργάνωση.
Συναγωνισμός στα κύματα της Πράια ντο Νόρτε. Ο σέρφερ μεγάλων κυμάτων Γκάρετ ΜακΝαμάρα προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα που έχει σερφάρει ποτέ κάποιος στην Πράια ντο Νόρτε, στην Πορτογαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Βραζιλιάνος σέρφερ, ο Κάρλος Μπουρλέ, δεν δίστασε να «καβαλήσει» ένα τεράστιο κύμα ύψους περίπου 24 μέτρων  στην ίδια τοποθεσία, προκειμένου να καταρρίψει το ρεκόρ που κατέχει ο ΜακΝαμάρα από τις 11 Νοεμβρίου 2011.
REUTERS / RAFAEL MARCHANTE

Ο σέρφερ μεγάλων κυμάτων Γκάρετ ΜακΝαμάρα προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα που έχει σερφάρει ποτέ κάποιος στην Πράια ντο Νόρτε, στην Πορτογαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Βραζιλιάνος σέρφερ, ο Κάρλος Μπουρλέ, δεν δίστασε να «καβαλήσει» ένα τεράστιο κύμα ύψους περίπου 24 μέτρων  στην ίδια τοποθεσία, προκειμένου να καταρρίψει το ρεκόρ που κατέχει ο ΜακΝαμάρα από τις 11 Νοεμβρίου 2011.

Αν έχεις Μήτρογλου... διάβαινε. Με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου στο 90΄ ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης με 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
ICON / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου στο 90΄ ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης με 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ημέρα των Νεκρών στο Περού. Μια γυναίκα από τις Άνδεις χορεύει στο νεκροταφείο της Νουέβα Εσπεράνζα στη Λίμα του Περού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  για την Ημέρα των Νεκρών. Στο Μεξικό και σε πολλές περιοχές της λατινικής Αμερικής, οι δύο πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένες στους νεκρούς και οι κάτοικοι συρρέουν στα νεκροταφεία για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 
REUTERS / ENRIQUE CASTRO-MENDIVIL

Μια γυναίκα από τις Άνδεις χορεύει στο νεκροταφείο της Νουέβα Εσπεράνζα στη Λίμα του Περού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  για την Ημέρα των Νεκρών. Στο Μεξικό και σε πολλές περιοχές της λατινικής Αμερικής, οι δύο πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένες στους νεκρούς και οι κάτοικοι συρρέουν στα νεκροταφεία για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ηλιοβασίλεμα στην Καλιφόρνια . Πελεκάνοι πετούν πάνω από τη θάλασσα αναζητώντας τροφή, καθώς ο ήλιος δύει σε ακτή της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ.
REUTERS / MIKE BLAKE

Πελεκάνοι πετούν πάνω από τη θάλασσα αναζητώντας τροφή, καθώς ο ήλιος δύει σε ακτή της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ.

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνδρες, που βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ηρακλείου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο εξ αυτών -ο 22χρονος Αργύρης Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης- και και σοβαρά ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση, η οποία έχει ανατεθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
REUTERS / JOHN KOLESIDIS

Γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνδρες, που βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ηρακλείου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο εξ αυτών -ο 22χρονος Αργύρης Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης- και και σοβαρά ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση, η οποία έχει ανατεθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Τρισάγιο για τα θύματα της διπλής δολοφονίας. Στιγμιότυπο από το τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της εν ψυχρώ δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στιγμιότυπο από το τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της εν ψυχρώ δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Δεύτερη pole position για τη φετινή περίοδο ο Γουέμπερ. Τη δεύτερη pole position για τη φετινή περίοδο κατάκτησε ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό 17ο γκραν πρι της τρέχουσας, στην πίστα του Άμπου Ντάμπι. 
EPA / SRDJAN SUKI

Τη δεύτερη pole position για τη φετινή περίοδο κατάκτησε ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος θα εκκινήσει πρώτος στο αυριανό 17ο γκραν πρι της τρέχουσας, στην πίστα του Άμπου Ντάμπι. 

Νεκρός από αμερικανικό χτύπημα ο αρχηγός των πακιστανών Ταλιμπάν. Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον αμερικανό πρέσβη προέβη η πακιστανική κυβέρνηση, για το χτύπημα από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αρχηγού των πακιστανών Ταλιμπάν Χαμιμουλάχ Μεχσούντ. Η επίθεση κατά του επικεφαλής των Ταλιμπάν στη ζώνη των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν σημειώθηκε τη στιγμή που η πακιστανική κυβέρνηση ετοιμαζόταν να αποστείλει κλιμάκιό της με την ελπίδα να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τους στασιαστές.
EPA / BILAWAL ARBAB

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον αμερικανό πρέσβη προέβη η πακιστανική κυβέρνηση, για το χτύπημα από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αρχηγού των πακιστανών Ταλιμπάν Χαμιμουλάχ Μεχσούντ. Η επίθεση κατά του επικεφαλής των Ταλιμπάν στη ζώνη των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν σημειώθηκε τη στιγμή που η πακιστανική κυβέρνηση ετοιμαζόταν να αποστείλει κλιμάκιό της με την ελπίδα να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τους στασιαστές.

Καταφύγιο από τη βροχή. Μικροπωλητής έχει βρει καταφύγιο σε μια στάση λεωφορείου, προκειμένου να προστατευθεί από τη βροχή στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα.
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Μικροπωλητής έχει βρει καταφύγιο σε μια στάση λεωφορείου, προκειμένου να προστατευθεί από τη βροχή στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα.

Καλλιτεχνικό πατινάζ στο Πεκίνο. Η Αλιόνα Σαβτσένκο και ο Ρόμπιν Σολκοβι από τη Γερμανία, εκτελούν το χορευτικό τους στον πάγο κατά τη διάρκεια του γκράν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Η Αλιόνα Σαβτσένκο και ο Ρόμπιν Σολκοβι από τη Γερμανία, εκτελούν το χορευτικό τους στον πάγο κατά τη διάρκεια του γκράν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο.