Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 22:12

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0 - 0. Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
ICON PRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Προς απόλυτη αυτοδυναμία η κεντροδεξιά συμμαχία. Υποστηρικτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) πανηγυρίζει, φορώντας μπλουζάκι με το όνομα της Αγκελα Μέρκελ. Προς την απόλυτη αυτοδυναμία φαίνεται να κινείται η κεντροδεξιά συμμαχία Χριστιανοδημοκρατών – Χριστιανοκοινωνιστών  σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των γερμανικών τηλεοπτικών δικτύων ARD και ZDF και με βάση τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Υποστηρικτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) πανηγυρίζει, φορώντας μπλουζάκι με το όνομα της Αγκελα Μέρκελ. Προς την απόλυτη αυτοδυναμία φαίνεται να κινείται η κεντροδεξιά συμμαχία Χριστιανοδημοκρατών – Χριστιανοκοινωνιστών  σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των γερμανικών τηλεοπτικών δικτύων ARD και ZDF και με βάση τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση.

Προβάδισμα στους Χριστιανοδημοκράτες με 42% δίνουν τα exit polls. Μέλη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) πανηγυρίζουν στο άκουσμα των αποτελεσμάτων των exit polls, που τους δίνουν προβάδισμα με 42%. Σύμφωνα με το πρώτο κανάλι της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης ARD οι Φιλελεύθεροι (FDP) δεν επιτυγχάνουν την είσοδό τους στην ομοσπονδιακή βουλή, καθώς συγκεντρώνουν ποσοστό 4,7%.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Μέλη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) πανηγυρίζουν στο άκουσμα των αποτελεσμάτων των exit polls, που τους δίνουν προβάδισμα με 42%. Σύμφωνα με το πρώτο κανάλι της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης ARD οι Φιλελεύθεροι (FDP) δεν επιτυγχάνουν την είσοδό τους στην ομοσπονδιακή βουλή, καθώς συγκεντρώνουν ποσοστό 4,7%.

Ψήφισε η Α. Μέρκελ. Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ χαμογελά στον φωτογραφικό φακό κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος σε εκλογικό κέντρο του Βερολίνου. Τηλεοπτικά συνεργεία απαθανάτισαν την ηγέτη των Χριστιανοδημοκρατών, η οποία φορούσε ένα από τα σακάκια που έχουν γίνει «σήμα κατατεθέν» της, την ώρα που έριχνε την ψήφο της στην κάλπη.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ χαμογελά στον φωτογραφικό φακό κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος σε εκλογικό κέντρο του Βερολίνου. Τηλεοπτικά συνεργεία απαθανάτισαν την ηγέτη των Χριστιανοδημοκρατών, η οποία φορούσε ένα από τα σακάκια που έχουν γίνει «σήμα κατατεθέν» της, την ώρα που έριχνε την ψήφο της στην κάλπη.

Ηλιοβασίλεμα στο Ίνσμπρουκ. Εντυπωσιακοί χρωματισμοί στον ουρανό πάνω από τον παγετώνα Στούμπαϊ στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.
REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

Εντυπωσιακοί χρωματισμοί στον ουρανό πάνω από τον παγετώνα Στούμπαϊ στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Π. Στάινμπρουκ. Ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ και η σύζυγός του Γερτρούδη, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στη Βόννη.
EPA / BERND THISSEN

Ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ και η σύζυγός του Γερτρούδη, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στη Βόννη.

Ψήφος… με παραδοσιακές φορεσιές . Γερμανοί πολίτες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες σε εκλογικό κέντρο στο Χόρνμπεργκ του Μέλανα Δρυμού.
REUTERS / VINCENT KESSLER

Γερμανοί πολίτες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες σε εκλογικό κέντρο στο Χόρνμπεργκ του Μέλανα Δρυμού.

Κένυα: Συνεχίζεται η ομηρεία στο εμπορικό κέντρο. Μέλη των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων μπήκαν μέσα στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι, όπου έχουν οχυρωθεί ένοπλοι ισλαμιστές, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ομήρους και τους τραυματίες, σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας. Η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Ουέστγκεϊτ έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 59 ανθρώπους, ενώ οι τραμαυτίες ανέρχονται σε 200 περίπου, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό.
EPA / DAI KUROKAWA

Μέλη των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων μπήκαν μέσα στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι, όπου έχουν οχυρωθεί ένοπλοι ισλαμιστές, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ομήρους και τους τραυματίες, σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας. Η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Ουέστγκεϊτ έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 59 ανθρώπους, ενώ οι τραμαυτίες ανέρχονται σε 200 περίπου, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό.

Θρήνος στο Πακιστάν. Μία χριστιανή θρηνεί δίπλα στο φέρετρο του αδερφού της, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία στην Πεσαβάρ. Διπλή επίθεση καμικάζι η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πακιστάν μπροστά από εκκλησία 130 ετών, την ώρα που οι πιστοί έβγαιναν από τη λειτουργία της Κυριακής, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 70 ανθρώπους και είναι η πλέον αιματηρή επίθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ εναντίον της χριστιανικής μειονότητας στη χώρα, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές και νοσοκομειακές πηγές.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Μία χριστιανή θρηνεί δίπλα στο φέρετρο του αδερφού της, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία στην Πεσαβάρ. Διπλή επίθεση καμικάζι η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πακιστάν μπροστά από εκκλησία 130 ετών, την ώρα που οι πιστοί έβγαιναν από τη λειτουργία της Κυριακής, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 70 ανθρώπους και είναι η πλέον αιματηρή επίθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ εναντίον της χριστιανικής μειονότητας στη χώρα, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές και νοσοκομειακές πηγές.

Δράση: Διαμαρτυρία κατά της βίας. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης (δεύτερος από δεξιά), ο πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης (δευτερός αριστερά) και οι αντιπρόεδροι Στρατής Μούγερ (αριστερά) και Τάσος Αβραντίνης (δεξία) συμμετέχουν σε σιωπηλή, συμβολική διαμαρτυρία της Δράσης στο Πάρκο Ελευθερίας, ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας πανό κατά της βίας, με αφορμή το θάνατο του Παύλου Φύσσα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης (δεύτερος από δεξιά), ο πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης (δευτερός αριστερά) και οι αντιπρόεδροι Στρατής Μούγερ (αριστερά) και Τάσος Αβραντίνης (δεξία) συμμετέχουν σε σιωπηλή, συμβολική διαμαρτυρία της Δράσης στο Πάρκο Ελευθερίας, ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας πανό κατά της βίας, με αφορμή το θάνατο του Παύλου Φύσσα.

Μιλάνο: Εβδομάδα Μόδας. Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του οίκου υψηλής ραπτικής Dolce&Gabbana για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.
REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του οίκου υψηλής ραπτικής Dolce&Gabbana για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Zumba και Yoga στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. Υπαίθριο Zumba και Yoga πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπαίθριο Zumba και Yoga πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Νίκη για τους Ισπανούς στον μικρό τελικό. Οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κροατίας. Η Εθνική Ισπανίας έφτασε στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχούς μεταλλίου σε Ευρωμπάσκετ, μετά τη νίκη με 92-66 επί της Κροατίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.
EPA / GEORGI LICOVSKI

Οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κροατίας. Η Εθνική Ισπανίας έφτασε στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχούς μεταλλίου σε Ευρωμπάσκετ, μετά τη νίκη με 92-66 επί της Κροατίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.

Νίκησε ο Φέτελ. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την πτώση της καρό σημαίας, που σήμανε τον τερματισμό στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Ο Γερμανός πιλότος της Ρεντ Μπουλ απέδειξε για άλλη μια φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πήρε ακόμη μία νίκη (τρίτη συνεχή στη Σιγκαπούρη) και πλησίασε ακόμη περισσότερο στον τέταρτο συνεχή παγκόσμιο τίτλο του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φερνάντο Αλόνσο (Φεράρι) και στην τρίτη τον Κίμι Ραϊκόνεν (Λότους).
EPA / JOHN HENG

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την πτώση της καρό σημαίας, που σήμανε τον τερματισμό στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Ο Γερμανός πιλότος της Ρεντ Μπουλ απέδειξε για άλλη μια φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πήρε ακόμη μία νίκη (τρίτη συνεχή στη Σιγκαπούρη) και πλησίασε ακόμη περισσότερο στον τέταρτο συνεχή παγκόσμιο τίτλο του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φερνάντο Αλόνσο (Φεράρι) και στην τρίτη τον Κίμι Ραϊκόνεν (Λότους).