Multimedia

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 52-69

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 21:27

Το εισιτήριο για τον τελικό της Ευρωλίγκας πήρε ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε της ΤΣΣΚΑ με 69-52 στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ-4, στο Λονδίνο. Η ιστορία επαναλήφθηκε, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά σε διαφορετικό γήπεδο. Πέρυσι ήταν η Πόλη, φέτος το Λονδίνο, αλλά η κατάληξη ίδια: ο Ολυμπιακός να πανηγυρίζει, η ΤΣΣΚΑ ταπεινωμένη.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 1. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου (κέντρο) και οι  παίκτες της  ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βίκτορ Χριάπα (δεξιά) και Μίλος Τεόντοσιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου (κέντρο) και οι  παίκτες της  ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βίκτορ Χριάπα (δεξιά) και Μίλος Τεόντοσιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 2. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Κάιλ Χάινς και ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Νέναντ Κρστιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας στην O2 Arena του Λονδίνου.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Κάιλ Χάινς και ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Νέναντ Κρστιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 3. Ο Τζος Πάουελ του Ολυμπιακού (αριστερά) σουτάρει πάνω από τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βίκτορ Χριάπα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο Τζος Πάουελ του Ολυμπιακού (αριστερά) σουτάρει πάνω από τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βίκτορ Χριάπα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 4. Ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αριστερά) σπάει την άμυνα του Έισι Λο (δεξιά) του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα στην O2 Arena του Λονδίνου.
EPA / KERIM OKTEN

Ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αριστερά) σπάει την άμυνα του Έισι Λο (δεξιά) του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 5. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια του αγώνα.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 6. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Έτορε Μεσίνα.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Έτορε Μεσίνα.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 7. Ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού (κέντρο) πανηγυρίζει μετά το καλάθι που πέτυχε εναντίον της ρωσικής ομάδας.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού (κέντρο) πανηγυρίζει μετά το καλάθι που πέτυχε εναντίον της ρωσικής ομάδας.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 9. Ο Πέρο Αντιτς του Ολυμπιακού πανηγυρίζει τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο Πέρο Αντιτς του Ολυμπιακού πανηγυρίζει τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 8. Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Τζάκσον αντιδρά  αφού χρεώθηκε με φάουλ από τον αρχηγό των Πειραιωτών.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Τζάκσον αντιδρά  αφού χρεώθηκε με φάουλ από τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 12. Ο Βασίλης Σπανούλης (αριστερά) και ο Πέρο Αντιτς συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.
EPA / KERIM OKTEN

Ο Βασίλης Σπανούλης (αριστερά) και ο Πέρο Αντιτς συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 10. Ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού (κέντρο) πετυχαίνει καλάθι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα ημιτελικά του φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας στην O2 Arena του Λονδίνου.
EPA / KERIM OKTEN

Ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού (κέντρο) πετυχαίνει καλάθι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα ημιτελικά του φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 11. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας τους επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας τους επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.