Multimedia

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 12:52

Πλημμύρες κατά μήκος της λεκάνης του ποταμού Μισισιπή μετά τις καταρρακτώδεις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #1. Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #2. Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής κοντά στο ΛαΓκράντζ του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής κοντά στο ΛαΓκράντζ του Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #7. Ο Κυβερνήτης του Μιζούρι Τζέι Νίξον παρακολουθεί τα μέλη της Εθνικής Φρουράς που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανάχωμα και να σταματήσουν τα νερά του ποταμού Μισισιπή, η στάθμη των οποίων ανεβαίνει.
REUTERS / HANDOUT

Ο Κυβερνήτης του Μιζούρι Τζέι Νίξον παρακολουθεί τα μέλη της Εθνικής Φρουράς που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανάχωμα και να σταματήσουν τα νερά του ποταμού Μισισιπή, η στάθμη των οποίων ανεβαίνει.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #8. Κάτοικοι του Κλάρκσβιλ και μέλη της Εθνικής Φρουράς δημιουργούν ανάχωμα εναντίον των νερών του ποταμού Μισισιπή, η στάθμη των οποίων ανεβαίνει.
REUTERS / HANDOUT

Κάτοικοι του Κλάρκσβιλ και μέλη της Εθνικής Φρουράς δημιουργούν ανάχωμα εναντίον των νερών του ποταμού Μισισιπή, η στάθμη των οποίων ανεβαίνει.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #3. Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της καταστροφής στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της καταστροφής στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #9. Μέλη τη Εθνικής Φρουράς γεμίζουν με άμμο σακιά για να δημιουργήσουν αναχώματα και να σταματήσουν τις πλημμύρες στο Ντάτσταουν του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Μέλη τη Εθνικής Φρουράς γεμίζουν με άμμο σακιά για να δημιουργήσουν αναχώματα και να σταματήσουν τις πλημμύρες στο Ντάτσταουν του Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #10. Ενα λαστιχένιο γάντι χρησιμοποιείται ως σημείο εντοπισμού στο νερό μετά τις πλημμύρες στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Ενα λαστιχένιο γάντι χρησιμοποιείται ως σημείο εντοπισμού στο νερό μετά τις πλημμύρες στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #15. Κάτοικος του Φοξ Λέικ παρατηρεί την πλημμυρισμένη εκτάση του από τη βεράντα του σπιτιού του. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Κάτοικος του Φοξ Λέικ παρατηρεί την πλημμυρισμένη εκτάση του από τη βεράντα του σπιτιού του. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #14. Παιδική χαρά στο Φοξ Λέικ έχει καλυφθεί με νερό. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Παιδική χαρά στο Φοξ Λέικ έχει καλυφθεί με νερό. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #13. Επιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα είδη σπιτιού βρίσκονται στο νερό μετά την πλημμύρα στο Φοξ Λέικ. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Επιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα είδη σπιτιού βρίσκονται στο νερό μετά την πλημμύρα στο Φοξ Λέικ. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #12. Εργάτες μεταφέρουν σάκους με άμμο μετά την πλημμύρα στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Εργάτες μεταφέρουν σάκους με άμμο μετά την πλημμύρα στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #11. Πινακίδα σε κατοικημένη περιοχή μετά τις πλημμύρες στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
REUTERS / JIM YOUNG

Πινακίδα σε κατοικημένη περιοχή μετά τις πλημμύρες στο Φοξ Λέικ του Ιλινόις. Η στάθμη των νερών του ποταμού Φοξ ανέβηκε επικίνδυνα προκαλώντας πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #6. Πλημμυρισμένος δρόμος από τα νερά του ποταμού Μισισιπή στα βόρεια του Κλάρκσβιλ στο Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Πλημμυρισμένος δρόμος από τα νερά του ποταμού Μισισιπή στα βόρεια του Κλάρκσβιλ στο Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #5. Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της πλημμύρας στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της πλημμύρας στο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.

ΗΠΑ: Πλημμύρισε ο ποταμός Μισισιπής #4. Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της καταστροφής στο βόρειο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.
REUTERS / HANDOUT

Εναέρια φωτογραφία που απεικονίζει το μέγεθος της καταστροφής στο βόρειο Κλάρκσβιλ του Μιζούρι.