Multimedia

Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 13:17

Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #1. Με μία άκρως νεανική ομάδα η Εθνική πήγε στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας έχοντας ως στόχο μία αξιοπρεπή εμφάνιση και ένα από τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά. Και τα δύο τα έφερε εις πέρας στο έπακρο. Ας θυμηθούμε την πορεία της αγώνα-αγώνα.
EPA / ARMANDO BABANI
Με μία άκρως νεανική ομάδα η Εθνική πήγε στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας έχοντας ως στόχο μία αξιοπρεπή εμφάνιση και ένα από τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά. Και τα δύο τα έφερε εις πέρας στο έπακρο. Ας θυμηθούμε την πορεία της αγώνα-αγώνα.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #2. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Εθνικής ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, επικρατώντας της Βοσνίας με 76-67. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα βρήκε αρκετά σκούρα στα δυο πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, όμως ξεκινώντας την αντεπίθεση του στην επανάληψη, κατάφερε να γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι.
EPA / ARMANDO BABANI
Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Εθνικής ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, επικρατώντας της Βοσνίας με 76-67. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα βρήκε αρκετά σκούρα στα δυο πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, όμως ξεκινώντας την αντεπίθεση του στην επανάληψη, κατάφερε να γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #3. Το δυο στα δυο έκανε η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς ούτε η Φινλανδία κατάφερε να της σταθεί εμπόδιο, γνωρίζοντας την ήττα με 81-61.
EPA / ARMANDO BABANI
Το δυο στα δυο έκανε η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς ούτε η Φινλανδία κατάφερε να της σταθεί εμπόδιο, γνωρίζοντας την ήττα με 81-61.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #4. Πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση η Εθνική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό Ευρωμπάσκετ από τα Σκόπια με 58-72. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε τα ίδια προβλήματα που εμφάνισε και στα δυο πρώτα του παιχνίδια στη Λιθουανία κόντρα σε Βοσνία και Φινλανδία, μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη ποιότητα και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη.
EPA / ARMANDO BABANI
Πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση η Εθνική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό Ευρωμπάσκετ από τα Σκόπια με 58-72. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε τα ίδια προβλήματα που εμφάνισε και στα δυο πρώτα του παιχνίδια στη Λιθουανία κόντρα σε Βοσνία και Φινλανδία, μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη ποιότητα και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #5. Ολική επαναφορά για την Εθνική ομάδα που ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό, επικρατώντας του Μαυροβουνίου με 71-55. Παρόλα αυτά, ήθελε νίκη στον επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία για να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
EPA / ARMANDO BABANI
Ολική επαναφορά για την Εθνική ομάδα που ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό, επικρατώντας του Μαυροβουνίου με 71-55. Παρόλα αυτά, ήθελε νίκη στον επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία για να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #6. Με τη φωτιά έπαιξε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Κροατία, αλλά ευτυχώς δεν «κάηκε», καθώς πήρε τη νίκη με 74-69 και σφράγισε την πρόκρισή της για την επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.
EPA / ARMANDO BABANI
Με τη φωτιά έπαιξε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Κροατία, αλλά ευτυχώς δεν «κάηκε», καθώς πήρε τη νίκη με 74-69 και σφράγισε την πρόκρισή της για την επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #7. Πραγματοποιώντας ίσως την πιο μεστή της εμφάνισης στο φετινό Ευρωμπάσκετ, η Εθνική επικράτησε με 69-60 της Σλοβενίας και από το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης των ομίλων κλείδωσε ουσιαστικά τη συμμετοχή της στην οκτάδα.
EPA / GEORGI LICOVSKI
Πραγματοποιώντας ίσως την πιο μεστή της εμφάνισης στο φετινό Ευρωμπάσκετ, η Εθνική επικράτησε με 69-60 της Σλοβενίας και από το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης των ομίλων κλείδωσε ουσιαστικά τη συμμετοχή της στην οκτάδα.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #8. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στον όμιλο, η Εθνική μας γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία με 83-67 και κατέλαβε την τρίτη θέση στο γκρουπ της, που θα τη στείλει στα προημιτελικά με αντίπαλο την Γαλλία.
REUTERS / INTS KALNINS
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στον όμιλο, η Εθνική μας γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία με 83-67 και κατέλαβε την τρίτη θέση στο γκρουπ της, που θα τη στείλει στα προημιτελικά με αντίπαλο την Γαλλία.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #9. Με το μυαλό στην Γαλλία, η Εθνική μετέτρεψε σε περίπατο τον τελευταίο αγώνα στη δεύτερη φάση των ομίλων απέναντι στην Γεωργία της οποίας και επικράτησε με 73-60. EUROKINISSI/INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Με το μυαλό στην Γαλλία, η Εθνική μετέτρεψε σε περίπατο τον τελευταίο αγώνα στη δεύτερη φάση των ομίλων απέναντι στην Γεωργία της οποίας και επικράτησε με 73-60. EUROKINISSI/INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #10. Με τον Τόνι Πάρκερ να σηκώνει για έναν ακόμη αγώνα στους ώμους του την Γαλλία, η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα από την καλύτερη ομάδα των «τρικολόρ» τα τελευταία χρόνια (64-56). Το σύνολο του Ηλία Ζούρου προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ώσπου μίλησε ο Τόνι Πάρκερ και με οκτώ πόντους (από τους 18 συνολικά) στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε στους Γάλλους μία θέση στα ημιτελικά και έκοψε την πορεία της Εθνικής από τον χορό των μεταλλίων.
EPA / GEORGI LICOVSKI
Με τον Τόνι Πάρκερ να σηκώνει για έναν ακόμη αγώνα στους ώμους του την Γαλλία, η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα από την καλύτερη ομάδα των «τρικολόρ» τα τελευταία χρόνια (64-56). Το σύνολο του Ηλία Ζούρου προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ώσπου μίλησε ο Τόνι Πάρκερ και με οκτώ πόντους (από τους 18 συνολικά) στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε στους Γάλλους μία θέση στα ημιτελικά και έκοψε την πορεία της Εθνικής από τον χορό των μεταλλίων.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #11. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ η Εθνική ομάδα υπέταξε τη Σερβία (87-77) στους αγώνες κατάταξης και θα αγωνιστεί για μία εκ των θέσεων 5-6, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο στο Προολυμπιακό τουρνουά.
EPA / GEORGI LICOVSKI
Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ η Εθνική ομάδα υπέταξε τη Σερβία (87-77) στους αγώνες κατάταξης και θα αγωνιστεί για μία εκ των θέσεων 5-6, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Ευρωμπάσκετ: Η πορεία της Εθνικής ομάδας #12. Η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία. Το σύνολο του Ηλία Ζούρου μπορεί να έχασε από τους γηπεδούχους με 73-69, αλλά η αποστολή του εξετελέσθη καθώς πήρε το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση. REUTRS/INTS KALNINS
REUTERS / INTS KALNINS
Η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία. Το σύνολο του Ηλία Ζούρου μπορεί να έχασε από τους γηπεδούχους με 73-69, αλλά η αποστολή του εξετελέσθη καθώς πήρε το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση. REUTRS/INTS KALNINS